Konesalipalvelut

Konesalipalvelumme tuotetaan Datacenter Finlandin korkean käytettävyyden energia- ja ympäristöystävällisistä konesaleista. Voit vuokrata palvelinlaitteellesi räkkipaikan tai vaikka kokonaisen kaapin samasta laitetilasta, missä myös Louhen omat palvelut tuotetaan. Valitse valmiista palvelupaketeistamme tai ota yhteys myyntiimme, mikäli tarvitset enemmän laitetilaa tai lisäpalveluita.

71,77 €/kk

Palvelinhotelli Pizza (1U)

Yhden räkkiyksikön (1U) korkuinen laitepaikka. Sähkö 350W. IP-osoitteet: 1 kpl. Sopimuskausi minimissään 3kk.

71,77 €/kk (alv. 0%)

Palvelinhotelli Tupla (2U)

Kahden räkkiyksikön (2U) korkoinen laitepaikka. Sähkö 500W. IP-osoitteet: 2 kpl. Sopimuskausi minimissään 3kk.

120,16 €/kk (alv. 0%)

Konesalituotteen ominaisuudet

Toimintavarmuutta lisäävät konesalin nopeat ja kahdennetut kuituyhteydet sekä UPS-ratkaisuilla ja varavoima-generaattoreilla varmistettu sähkönsyöttö. Laitetilan jäähdytys on vähintään kahdennettu ja sitä seurataan valvonta- ja automaatiojärjestelmällä. Myös muilta osin fyysisestä turvallisuudesta huolehditaan standardien mukaisesti.

Konesalikäynnit ja huoltotyöt

Asiakkaan on mahdollista sopia Louhen kanssa arkisin klo 8:00 – 17:00 suoritettavasta konesalikäynnistä tai vaihtoehtoisesti palvelinlaitteelle tehtävän huoltotyön voi jättää Louhen asiantuntijoiden tehtäväksi. Laitetila on valvottu, vartioitu ja kulku on rajoitettu, joten huoltokäynnit tulee aina sopia erikseen ja nimetylle henkilölle.

Erityistarpeet huomioidaan

Huomioimme kaikki asiakkaan erityistarpeet. Voit esimerkiksi liittää palvelimesi omaan VPN-verkkoon tai liittää palveluun Louhen valvonta- ja ylläpitopalveluita sekä varmistusratkaisuja. Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen.

Tarvitsetko enemmän tilaa tai haluatko liittää tilaukseesi lisäpalveluita?

Ota yhteyttä – me palvelemme sinua

 myynti@louhi.fi        09 31 581 020