Kotisivupalvelu

Laadukas WordPress-verkkosivusto helposti.

Kotisivupalvelumme sopii loistavasti esimerkiksi yrityksen ensimmäiseksi verkkosivustoksi, laskeutumissivuksi (Landing page) tai tuotteen tai palvelun markkinointisivustoksi. Valitse sivustosi ilme, määritä sisältö ja jätä muu ammattilaisten huoleksi!

Alk. 850 € + alv, jonka jälkeen 15,90 €/kk

Lue lisää
Tilaa nyt

Valitse verkkosivustosi tyyli kolmesta vaihtoehdosta

Ulkoasun valinta on helppoa – valitse kolmesta tyylivaihtoehdosta mieleisesi! Klikkaamalla katso esimerkki pääset tutustumaan kunkin tyylivaihtoehdon ulkoasuun ja rakenteeseen. Saat valita sivustosi värimaailman ja fontin sekä määritellä mieleisesi kuvituksen ja tekstisisällön.

Klikkaa Katso esimerkki -painiketta ja valitse mieleisesi tyyli verkkosivustollesi!

Tyyli 1
Katso esimerkki
Tyyli 2
Katso esimerkki
Tyyli 3
Katso esimerkki

Laadukas verkkosivusto nopeasti ja vaivattomasti

Kotisivupalvelun hinta sisältää

Alk. 850 € + alv, jonka jälkeen 15,90 €/kk

Tilaa nyt

Louhi Kotisivupalvelun edut

 • Saat laadukkaan verkkosivuston, joka skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin. Sivusto on rakennettu niin, että se on rajattomasti jatkokehitettävissä.

 • Nopea toimitus – saat valmiin sivun esikatselulinkin kahden (2) viikon sisään materiaalien toimituksesta!

 • Verkkosivun rakentaa yhteistyökumppanimme Wannadon kokenut tiimi, joka auttaa sinua tarpeen mukaan myös sivuston jatkokehityksessä, mainonnassa tai esimerkiksi sivuston kieliversioiden tuottamisessa. Tutustu Wannadon palveluihin täällä.

 • Julkaisun jälkeen sivuston hallinta siirtyy sinulle.

 • Sisällön muokkaus onnistuu ilman koodausosaamista! Sivuston sisältöä hallitaan visuaalisella Elementor Pro editorilla, jolla muokkaus on helppoa ja näet muutokset reaaliaikaisesti.

 • Kotisivupalvelu sisältää WP-ylläpito palvelun kaupan päälle (arvo 9,90€/kk), jotta sinun ei tarvitse huolehtia sivuston tietoturvapäivityksistä.

 • Louhi Sovellushotelli WordPress on WordPressille optimoitu turvallinen, nopea ja helppokäyttöinen Premium-tason Hosting-palvelu. Louhi Sovellushotelli on yksi Suomen nopeimpia WordPressalustoja. Palvelu tuotetaan UpCloudin maailman nopeimmilla pilvipalvelimilla. Lue lisää Louhi Sovellushotelli WordPressistä.

Kiinnostuitko? Tilaa heti.

Kotisivupalvelu sopii loistavasti esimerkiksi yrityksen ensimmäiseksi verkkosivustoksi, laskeutumissivuksi (Landing page) tai tuotteen tai palvelun markkinointisivustoksi.

850 € + alv,
jonka jälkeen 15,90 €/kk + Alv.

Tilaa kotisivupalvelu nyt!

WordPress – suosituin sisällönhallintajärjestelmä

Hakukone- ja mobiiliystävällinen WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPress on helppokäyttöinen, selkeä ja suomenkielinen.

Sisältöeditorina (Page Builderina) käytämme helppokäyttöistä ja visuaalista Elementor Pro:ta, joka näyttää tekemäsi muokkaukset sellaisena, kuin ne tulevat näkymään sivustolla. Voit siis muokata sisältöä ilman koodausosaamista. Tutustu Elementor Pro -työkaluun.

Teemana käytämme nopeaa ja kevyttä Generate Press Premiumia. Teema on muutakin, kuin sivun ulkoasu, sillä teemalla on suuri merkitys myös sivujen käytettävyyteen ja nopeuteen. Lue lisää Generate Press Premiumista.

Suomen nopeimmat WordPress -palvelimet

Verkkosivustojen alustana käytetään Louhi Sovellushotellia ja sivustosi sijaitsevat 100% suomalaisilla palvelimilla. Sovellushotellit ovat suomen nopeimpia WordPress -alustoja. Nopea alusta varmistaa sivuston käyttäjille miellyttävän käyttökokemuksen sekä hyvät tulokset Google -haussa.

 • Nopea Sovellushotelli -alusta

 • Luotettava ja turvallinen

 • 100% suomalainen alusta ja palveluntarjoaja

 • Suomenkielinen asiakaspalvelu

Hoidamme sivuston päivittämisen puolestasi!

Vaikka sitä kovasti toivoisimme, niin WordPress sivusto ei ole kertasijoitus, jonka voi unohtaa sen valmistuttua. Se vaatii päivittämistä ja jatkuvaa valvontaa. Työtä, joka mahdollistaa verkkosivuston jouhevan sekä katkeamattoman toiminnan. Kotisivupalvelu sisältää WP-ylläpito palvelun kaupan päälle (arvo 9,90€/kk), jotta sinun ei tarvitse huolehtia sivuston tietoturvapäivityksistä.

 • Kuukausittaiset tietoturvapäivitykset sekä kriittiset välittömät päivitykset

 • Sivuston varmuuskopiointi ennen päivitystä

Kiinnostuitko? Tilaa heti.

Kotisivupalvelu sopii loistavasti esimerkiksi yrityksen ensimmäiseksi verkkosivustoksi, laskeutumissivuksi (Landing page) tai tuotteen tai palvelun markkinointisivustoksi.

850 €,
jonka jälkeen 15,90 €/kk + Alv.

Tilaa kotisivupalvelu nyt!

Lisäpalvelut – isompaan tarpeeseen

Kaipaatko laajempaa sivustoa, verkkokauppaa tai muutoin kustomoitua ratkaisua? Yhteistyökumppanimme Wannado toteuttaa tarpeesi mukaan kustomoidut verkkosivustot ja muut markkinointipalvelut. Kysy tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!