Louhi PRO -palvelukonsepti kumppaneille

Louhi PRO on mainostoimistoille, jälleenmyyjille ja muille www-sivuja tuottaville tarkoitettu palvelukonsepti. Kyseessä on yhteistyömalli, joka on suunniteltu kumppaneidemme tarpeita kuunnellen. Ammattilaisena saa käyttöösi parhaat tuotteet ja asiantuntijat. Dedikoitu PRO-tiimimme palvelee sinua kaikissa hosting-palveluihin liittyvissä tarpeissa.

Louhi PRO-asiakkaana saat nimetyn palvelupäällikön ja asiantuntijoista koostuvan tiimin hoitamaa asiakkuutesi muuttuvia tarpeita. Tiimi koostuu kokeneista hosting-alan ammattilaisista, joilla on pitkä ura Louhella – saat käyttöösi parhaat osaajat.

Palvelupäällikkö vastaa asiakassuhteen hoitamisesta, kehityspalavereista ja raportoinneista PRO-asiakkaan toiveiden mukaisesti sovitaan säännölliset seuranta- ja kehityspalaverit, jotka voivat olla esim puolen vuoden välein tai tarvittaessa useammin.

Hosting palvelut

Louhi Skaala

Skaala on elastisesti skaalautuva pilvipohjainen hosting-palvelu WordPressille. Lisäksi se tarjoaa ilmaisen keskitetyn hallinnan kaikille WP-sivustoille.

Tuotesivulle

cPanel-ratkaisut

cPanel-ratkaisut mahdollistavat kustannustehokkaan ja tarpeisiin mukautuvan hostingpalvelun. Tarjolla on jaetun palvelimen webhotellien jälleenmyyntialustaa sekä oman palvelimen Sovelluskartano-ratkaisuja

Tuotesivulle (tukkuhotellit)
Tuotesivulle (sovellushotelli)

WordPress-palvelut

WP Ylläpitopalvelut

WordPress-ylläpitopalveluiden myötä mahdollistamme loppuasiakkaille huolettoman kokonaispalvelun. WP-ylläpidon myötä varmistamme säännölliset päivitykset WP:iin, lisäosiin sekä teemoihin.

Tuotesivulle

Verkkotunnuspalvelut

Verkkotunnukset

Louhelta kautta saat lähes kaikki maailman TLD:t eli domainit. Tarjolla on kaikki perinteisistä fi, com, net, org -tyyppisistä domaineista aina uuden mallin mukaisiin .business, .cloud, .events -tyyppisiin domaineihin.

Tuotesivulle

SSL-varmenteet

SSL-varmenne on nykyään ehdoton lisäpalvelu www-sivuille. Louhen tuottamien hosting-palveluiden mukana tulee ilmainen perustason SSL-varmenne. Lisäpalveluna tarjoamme myös kaupallisia OV ja EV -tason SSL-varmenteita.

Tuotesivulle

kajahdus logo

”Louhi ja etenkin uusi Louhi PRO -palvelu on auttanut yritystämme ja asiakkaitamme nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti. Vastaavaa palvelua emme ole muualta saaneet.”

Roy Gonzalez, Toimitusjohtaja, Kajahdus Oy
“Olemme tehneet Louhen kanssa teknisten palveluiden osalta yhteistyötä vuosien ajan ja yhteistyö on ollut sujuvaa, joustavaa ja hätätilanteissakin Louhi on auttanut ongelmanratkaisuissa nopeasti ja ammattitaitoisesti”
Ville Manner, Toimitusjohtaja, Modify Media Oy

Haluatko kuulla lisää PRO-konseptista tai tuotteista?

Ota yhteyttä PRO-tiimin ja kerromme lisää miten voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja helpottamaan hosting-palveluiden ylläpitoa.

Pasi Bruun
Myyntipäällikkö

+358 44 989 4326
pasi.bruun@louhi.fi