Louhi PRO -palvelukonsepti kumppaneille

Louhi PRO on mainostoimistoille, jälleenmyyjille ja muille www-sivuja tuottaville tarkoitettu palvelukonsepti. Kyseessä on yhteistyömalli, joka on suunniteltu kumppaneidemme tarpeita kuunnellen. Ammattilaisena saa käyttöösi parhaat tuotteet ja asiantuntijat. Dedikoitu PRO-tiimimme palvelee sinua kaikissa hosting-palveluihin liittyvissä tarpeissa.

Louhi PRO-asiakkaana saat nimetyn palvelupäällikön ja asiantuntijoista koostuvan tiimin hoitamaa asiakkuutesi muuttuvia tarpeita. Tiimi koostuu kokeneista hosting-alan ammattilaisista, joilla on pitkä ura Louhella – saat käyttöösi parhaat osaajat.

Palvelupäällikkö vastaa asiakassuhteen hoitamisesta, kehityspalavereista ja raportoinneista PRO-asiakkaan toiveiden mukaisesti sovitaan säännölliset seuranta- ja kehityspalaverit, jotka voivat olla esim puolen vuoden välein tai tarvittaessa useammin.

PRO-asiakkaille suunniteltuja tuotteita- ja palveluita ovat:

Hosting palvelut

Louhi PRO Skaala

Skaala on elastisesti skaalautuva pilvipohjainen hosting-palvelu WordPressille. Lisäksi se tarjoaa ilmaisen keskitetyn hallinnan kaikille WP-sivustoille.

Tuotesivulle

cPanel-ratkaisut

cPanel-ratkaisut mahdollistavat kustannustehokkaan ja tarpeisiin mukautuvan hostingpalvelun. Tarjolla on jaetun palvelimen webhotellien jälleenmyyntialustaa sekä oman palvelimen Sovelluskartano-ratkaisuja

Tuotesivulle (tukkuhotellit)
Tuotesivulle (sovellushotelli)

WordPress-palvelut

WP Ylläpitopalvelut

WordPress-ylläpitopalveluiden myötä mahdollistamme loppuasiakkaille huolettoman kokonaispalvelun. WP-ylläpidon myötä varmistamme säännölliset päivitykset WP:iin, lisäosiin sekä teemoihin.

Tuotesivulle

Verkkotunnuspalvelut

Verkkotunnukset

Louhelta kautta saat lähes kaikki maailman TLD:t eli domainit. Tarjolla on kaikki perinteisistä fi, com, net, org -tyyppisistä domaineista aina uuden mallin mukaisiin .business, .cloud, .events -tyyppisiin domaineihin.

Tuotesivulle

SSL-varmenteet

SSL-varmenne on nykyään ehdoton lisäpalvelu www-sivuille. Louhen tuottamien hosting-palveluiden mukana tulee ilmainen perustason SSL-varmenne. Lisäpalveluna tarjoamme myös kaupallisia OV ja EV -tason SSL-varmenteita.

Tuotesivulle

Haluatko kuulla lisää PRO-konseptista tai tuotteista?

Ota yhteyttä PRO-tiimin ja kerromme lisää miten voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja helpottamaan hosting-palveluiden ylläpitoa.

Mikael Kääriäinen, COO, Louhi

Mikael Kääriäinen
Liiketoimintajohtaja, PRO-palvelut

046 600 3607
mikael.kaariainen@louhi.fi

Nicos Doukas, Asiakasvastaava, Louhi

Nicos Doukas
Asiakasvastaava, PRO-palvelut

nicos.doukas@louhi.fi