Mikä on Chromebook?

Chromebookit ovat nopean hybridityöskentelyn, jakamisen ja yhteistyön mahdollistavia uuden ajan tietokoneita. Ne mahdollistavat yrityksen toiminnot mistä vain, ja ovat hyviä yhteiskäyttölaitteita. Chromebookit ovat ykkösvalinta yritykselle, joka käyttää Googlen palveluita, kuten Gmailia, Drivea, Kalenteria ja Meet-videopalavereita.

Miksi Chromebookit ovat hyviä yrityskoneita?

1. Nopea, helppo ja aina ajantasalla – tehty tehokkaaseen yhteistyöhön

Chromebookit käynnistyvät sekunneissa, etkä ikinä näe ”Käynnistä kone päivityksiä varten”-ruutua, sillä käyttöjärjestelmä päivittyy automaattisesti. Chromebookien nopeus ja pitkä akunkesto takaa tehokkaan työpäivän ja työskentelyn mistä vain. Verkkosovellukset ja tiedostot pysyvät ajantasalla pilvisynkronoinnin ansioista, joten yhteistyö on nopeaa ja vaivatonta. Esimerkiksi tiedostojen yhteinen muokkaus ja kommentointi onnistuu hetkessä Google Docsissa, ja tiedostojen versiot päivittyvät samaan dokumenttiin.

2. Google ympäristö on suunniteltu yhteistyöhön

Käyttääkö teidän yritys Googlen Gmailia, Drivea tai Meetiä? Erityisen hyvin Chromebookit soveltuvat käytettäviksi Google Workspacen ja muiden Googlen yrityspalveluiden ja tuottavuussovellusten kanssa! Microsoftinkin palveluita käyttö onnistuu verkkoselaimen kautta. Käytössäsi on myös miljoonat Google Play kaupan, Chrome Web Storen tai Workspace Marketplacen ladattavat sovellukset työhön ja vapaa-aikaan.

3. Omaksi laitteeksi tai jaettavaksi

Chromebookeja on helppo käyttää jaettuina laitteina, sillä sisään kirjaudutaan omalla Google käyttäjätilillä. Samalla koneella voi olla yksi tai useampi käyttäjä, ja sovellukset ja tiedostot ovat käytössä miltä vain Chromebookilta omalla tilillä.

4. Tarpeeksi tehoa

Chromebook ei vaadi raskasta kalustoa ja prosessoria ollakseen tehokas kevyen käyttöjärjestelmän, pilvitallennuksen ja pilviprosessoinnin ansiosta. Goodin tarjoamat kattavat Professional tason koneet on kuitenkin optimoitu sovellusten moniajoon ja suoriutuvat haastavistakin tehtävistä (tutustu laitteiden teknisiin tietoihin).

Chromebook -kannettavat sopivat liikkuvaa työtä tekevälle – ja myös etätyöhön.

Chromebookit kulkevat helposti mukana, ja useat mallit on suunniteltu etätyöskentelyyn – mistä ikinä teetkään töitä! Goodin asiantuntijoiden valitsemissa malleissa tulee myös SIM-korttipaikka, jotta netti kulkee siellä missä sinäkin. Netittömyys ei kuitenkaan ole ongelma, sillä useimmat sovellukset toimivat myös Chromebookeissa offline -tilassa ja kaikissa malleissa on laadukkaan bluetooth ja wifi-yhteydet.

Alla kerromme lisää ergonomisista, kirkkaalla näytöllä varustetuista 360°-kääntyvistä kosketusnäyttö malleista (Professional & Business)!

Miksi Chromebook vuokraläppäri?

Älä enää tuskaile yrityksen laitehankinnan kanssa, vaan ulkoista se Goodille! Goodilta Chromebookien vuokraus on helppoa, joustavaa ja riskitöntä, sillä laitteisiin kuuluu vuoden laitetakuu. Jos laitteessa on vikaa, lähetämme toisen Chromebookin teille huollon ajaksi. Chromebook tilataan kahdeksi vuodeksi, jonka jälkeen tilausta voidaan jatkaa edullisella kuukausihinnalla (alk. 4,9 €/kk),  päivittää kone haluttuun malliin uudella sopimuksella tai päättää sopimus.

Koska Chromebookille kirjaudutaan Google -tilillä, on niiden käyttäjiä helppo vaihtaa – vaikka päivittäin. Data on tallessa omalla Google-tilillä, ja paikallisiin tiedostoihin pääsee käsiksi vain tilille sisäänkirjautumalla. Tämä tekee Chromebookeista erityisen suosittuja yhteiskäyttölaitteita. Tilaamalla Chromebookit tiimillenne Goodilta kuukausimaksulla varmistatte, että jokaiselle työntekijälle riittää koneita – ilman sitoutumista tiheästi päivitettävään Windows / Mac -kalustoon. Chromebookit toimivat hyvin käyttäjän päälaitteena, varalaitteena tai yhteiskäytössä esimerkiksi kesätyöläisille.

Chromebookit kokeiluun helposti Goodilta!

Goodi tarjoaa Chromebook-kannettavia nyt edullisesti kuukausimaksulla alk. 19,9 €/kk (kysy lisää 12,5 €/kk tutustumistarjouksesta). Valikoimassamme on kolme Acerin mallia, joista löytyy kone jokaiselle käyttöasteelle. Tutustu malleihin ja niiden teknisiin tietoihin alta.

Ei enää isoja kertaostoksia ja lisenssejä sieltä sun täältä. Koska Chromebook on täydellinen työpari yrityksen Google Workspace ympäristön kanssa, tarjoamme laitevuokrausta & Workspace -lisenssejä pakettina edullisemmin, kysy lisää!

CB PROFESSIONAL: Acer Chromebook Spin 713 i5/8/256 13.5″

Google Workspacen kanssa töitä tekevälle ammattilaiselle – laatua järkevään hintaan.

Tässä on timanttinen Heavy use -työkone! 2K resoluution IPS-kosketusnäyttö kääntyy 360 astetta mahdollistaen käyttömukavuuden missä vain. Laite sisältää myös Chromebookien tehokkaimmat Intelin prosessorit ja kattavan muistin, eli sovellusten moniajo ei tuota ongelmaa. SIM-korttipaikan ansiosta yhteys on siellä missä sinäkin.

Hinta: 42,90 €/kk (24kk sopimus, sis. PRO Etätukipalvelu)
Hinnat eivät sisällä ALV 24%. Myynti vain yrityksille.

Hinta sopimuskauden jälkeen 7,90€/kk

CB BUSINESS: Acer Chromebook Enterprise Spin 513 Q/8/128 13,3″

Pro-tason työskentelyyn – myös kotisohvalle!

Acerin 513 -malli on täydellinen kompromissi tehokkuutta ja tyyliä – lompakkoa venyttämättä. Kirkas kosketusnäyttö, 360°-kääntyvä runko, kevyt rakenne ja kattava muisti ja prosessori takaavat katkeamattomat palaverit ja saumattoman työskentelyn. SIM-korttipaikan ansiosta yhteys on siellä missä sinäkin.

Hinta: 29,90 €/kk (24kk sopimus, sis. PRO Etätukipalvelu)
Hinnat eivät sisällä ALV 24%. Myynti vain yrityksille.

Hinta sopimuskauden jälkeen 7,90€/kk

CB BASIC: Acer Chromebook 314 CEL/4/64 14″

Edullinen peruskone – riittää hyvin videopuheluihin, etätyöhön ja Google Workspace sovelluksiin!

Helppo, kompakti ja nopea CB malli päivittäiseen työskentelyyn perusominaisuuksilla. 12,5 tunnin akunkesto, kevyt rakenne ja Chromebookeille riittävä muisti takaavat sujuvan työskentelyn. Tässä mallissa yhdistyvät edullisuus ja tarvittavat ominaisuudet – eli valikoiman paras malli perus työskentelyyn.

Hinta: 19,90 €/kk (24kk sopimus, sis. Etätukipalvelu)
Hinnat eivät sisällä ALV 24%. Myynti vain yrityksille.

Hinta sopimuskauden jälkeen 4,90€/kk