F-Secure Protection Service for Business

Tietoturvaratkaisut yrityksille

Aitoa tietoturvaa järkevällä tavalla – F-Secure Protection Service for Business -tuotteilla. Tehokas, moderni ja suunniteltu ratkaisemaan haastavat tietoturvatarpeet mahdollisimman vaivattomasti – Protection Service for Business (PSB) on eräs maailman johtavista useille päätelaitteille tarkoitetuista tietoturvaratkaisuista.

Alk. 4,83 €/kk / käyttäjä

Osta

F-Secure
Freedome for Business

Mobiililaitteiden tietoturvasovellus Android ja iOS -laitteille

4,83 €/kk / käyttäjä (alv. 0%)

Osta

F-Secure
PSB Workstation Security

Työasemien tietoturvasovellus Windows ja Mac -koneille

5,64 €/kk / käyttäjä (alv. 0%)

Osta

Päätelaitteiden moninaisuuden varjopuoli

Nykypäivän yritykset käyttävät enemmän laitteita ja yhteyksiä kuin koskaan aiemmin. Verkon peittoalue laajenee sinne, missä kollegasi ovat. Laitteiden ja ohjelmistojen lisääntynyt määrä tarkoittaa tietysti myös sitä, että haavoittuvuuksia on enemmän. Hyökkäykset muuttuvat jatkuvasti entistä monimutkaisemmiksi ja niiden määrä kaksinkertaistuu vuosittain, joten tietoturvasta huolehtiminen käy koko ajan yhä haastavammaksi. Tietoturva kattaa kuitenkin vain pienen osan siitä, mitä teet. Miten turvallisuuden ylläpitäminen onnistuu, kun aikaa ja resursseja on rajoitetusti?

Uhat & ratkaisu

F-SECURE PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS

F-Secure Protection Service for Business vastaa haastaviin tietoturva- ja hallintatarpeisiin, mutta ei vaadi merkittäviä ylläpito- tai hallintatoimia. Se on suunniteltu suojaamaan useita erilaisia päätelaitteita sekä toimistossa että tien päällä. Ratkaisu tarjoaa tietoturvaa kaikille laitteille, kuten Windows- ja Mac-tietokoneille, iOS- ja Android-älypuhelimille sekä erilaisille palvelinympäristöille.

F-Secure PSB on markkinoiden ainoa tietokoneet, mobiililaitteet ja palvelimet kattava tietoturvaratkaisu, johon on keskitetysti hallittavan tietoturvan lisäksi yhdistetty korjauspäivitysten ja mobiililaitteiden hallinta.

Louhelta saat PSB-ratkaisut niin mobiililaitteillesi kuin organisaatiosi tietokoneille. Halutessasi voimme avata käyttöönne myös pääsyn hallintaportaaliin, joka tarjoaa lisää näkyvyyttä ja hallittavuutta organisaationne laitteiden tietoturvaan.

Tietokoneiden suojaus

PSB Workstation Security

Nykypäivän tietoturva edellyttää, että suojaus on paljon muutakin kuin vain perinteistä tunnistepohjaista torjuntaa. Protection Service for Business -ratkaisun avulla tehokas, resursseja vain vähän kuluttava tietoturva toimii mainiosti sekä Windows- että Mac-tietokoneissa. Se sisältää myös erittäin oleellisen korjauspäivitysten hallinnan.

  • Moninkertaisesti palkittu Mac- ja Windows-suojaus

  • AV-TEST Best Protection 2011, 2012, 2013, 2014, 2016

  • Kehittynyt toiminta- ja heuristiikka-analyysi

Tilaa suojaus työasemillesi:

F-Secure PSB Workstation Security

5,64 €/kk / käyttäjä (alv. 0%)

Osta

Mobiililaitteiden suojaus

Freedome for Business & PSB Mobile Security

Mobiililaitteiden hallinta on tärkeä osa nykypäivän verkkotietoturvaa. Protection Service for Business -ratkaisulla voidaan suojata ja hallita kaikkia iOS- ja Android-mobiililaitteita käyttämällä mobiililaitteiden hallintaa ja VPN:ää – rajoittamatta työntekijöiden toimintaa.

  • Seuraavan sukupolven mobiilitietoturvaa iOS- ja Android-laitteille
  • Wi-Fi-suojaus (VPN)
  • Ennakoiva sovellusten ja selauksen suojaus
  • Mobiililaitekannan hallinta varkaudenestolla
  • Tukee MDM-ratkaisuja

Tilaa suojaus mobiililaitteillesi:

F-Secure Freedome for Business

4,83 €/kk / käyttäjä (alv. 0%)

Osta