Louhi Kuriiri 2018-04-27T16:24:43+00:00

Louhi Kuriiri

Oppiva roskapostisuodatus sähköposteille

Louhi Kuriiri on F-Securen Messaging Security Gateway -alustaan perustuva edistyksellinen roskapostisuodatus, joka nostaa sähköpostipalvelusi roskapostisuodatuksen aivan uudelle tasolle.

1,49 €/kk / käyttäjä (sis. alv.)

+ Perusmaksu 12,90 €/kk / domain (sis. alv.)

Osta

Oppiva roskapostisuodatus sähköposteille

Roskapostisuodatus suodattaa sähköpostit tarkastamalla yli miljoona eri ominaisuutta ja oppii viestintäsi sisällöstä ja valinnoistasi, mitkä viestit ovat mielestäsi roskapostia ja mitkä asiallisia viestejä.

Louhi Kuriiri perustuu F-Securen laadukkaaseen Messaging Security Gateway -alustaan. Suodatusjärjestelmä päivittyy automaattisesti ja sisältää aina uusimmat tunnisteet haitallisen ohjelmien ja globaalien roskapostiaaltojen varalle. Koska palvelu toimitetaan nimipalvelintasolla, on suodatus liitettävissä kaikkiin sähköpostipalveluihin.

Tunnet ja lasket nopeasti palvelun hyödyt

Roskapostin läpikahlaamiseen käytettävä aika vähenee, työtehosi paranee ja työasemasi pysyy puhtaana haittaohjelmista. Kuriirin saat myös olemassa oleville sähköpostipalveluille helposti ja nopeasti, eikä roskapostisuodatuksen avaamisesta veloiteta erikseen!

Ominaisuudet ja hinnat

Louhi Kuriirin saa käyttöönsä myös olemassa olevalle sähköpostipalvelulle. Toimitamme niin vanhat kuin uudetkin tilaukset 1-3 päivän sisällä tilauksesta ja toimitus ei aiheuta katkoa postipalveluihin.

1,49 €/kk / käyttäjä (sis. alv.)

+ Perusmaksu 12,90 €/kk / domain (sis. alv.)

Osta

Yhteensopivat ratkaisut

Louhi Kuriirin käyttötarkoituksia voi olla esimerkiksi seuraavat:

  • Louhen Webhotelli
  • Office 365
  • G Suite
  • Hosted Exchange
  • Oma sähköpostipalvelin

Koska sähköpostiliikenne kierrätetään erillisen roskapostisuodatuspalvelimen läpi, on Kuriiri liitettävissä käytännössä mihin tahansa sähköpostipalveluun.

Louhi Kuriiri tuo kattavaa luottamuksellisuutta sinne, missä sitä kaivataan

Suodata saapuvat ja lähtevät postit, salaa sähköpostiviestisi, estä tietovuodot, pidä viestintäsi yksityisenä ja liiketoimintasi täysin salassa.

OSTA