Louhi Net Oy ja Getafix Oy ovat solmineet sopimuksen, jolla Louhi ostaa koko Getafixin osakekannan. Kaupan jälkeen Getafix jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä, mutta synergiaa lisätään vaiheittain monella tasolla.

Asiakkaille muutos näkyy entistä kattavampana palveluna ja skaalautumiskykynä, lähtökohtana aina asiakkaan oma ICT-strategia ja alustavalinnat.

”Louhi haluaa auttaa asiakkaitaan heidän liiketoimintansa kehittämisessä ja kasvussa. Yhdessä Getafixin kanssa pystymme tukemaan entistä kokonaisvaltaisemmin pk-yrityksiä heidän toimintansa kaikissa vaiheissa. Getafix tarjoaa meille väylän palvella asiakkaita myös heidän oman ICT-infransa osalta”, Louhen toimitusjohtaja Mika Paavola toteaa.

“Louhen saaminen omistajaksi avaa meille uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme palvelemiseksi paikallisesti ja valtakunnallisesti. Meille on tärkeää, että omistajaksi tulee 100% suomalainen yritys, joka jatkaa myös paikallista toimintaa”, kommentoi kauppaa Getafixin toimitusjohtaja Ate Kolulahti.

“Pienten ja keskisuurten yritysten on mahdollista hyödyntää samoja digitaalisia palveluja kuin isompien yritysten ja rakentaa näin innovatiivisia palveluita ja toimintaa tehostavia teknisiä ratkaisuja. Haasteena palveluiden valinnassa ei ole mahdollisuuksien puute, vaan runsaudenpula, ja tässä oikean kumppanin merkitys korostuu. Louhi ja Getafix ovat pk-yrityksen aito kumppani, jonka avulla oikeat teknologiavalinnat onnistuvat ja arki sujuu ja paranee”, jatkaa Paavola.

Lisätietoja antaa:

Mika Paavola, toimitusjohtaja, Louhi Net Oy
+358 40 833 4532
mika.paavola@louhi.fi

Louhi Net Oy
Louhi on johtava kotimainen hosting-yhtiö ja digitaalisen työn ratkaisujen toimittaja. Louhella on 20 000 asiakasta ja yhtiön palveluihin kuuluu muun muassa verkkotunnukset, webhotellit sekä pilvialustat ja digitaalisen työn ratkaisut. Yhtiön liikevaihto oli 3 miljoonaa euroa vuonna 2022. Sen omistus on 100% Suomessa. Yhtiö kuuluu Winterbackwoods Oy -konserniin, joka tekee sijoituksia IT-alan yhtiöihin.

Getafix Oy
Getafix Oy on kotimainen kokonaisvaltainen tietotekniikan palveluyritys. Se tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ICT-lähituki- ja laitepalveluita sekä kaapelointi-, äänentoisto- ja valvontakokonaisuuksia. Getafix palvelee asiakkaitaan paikallisesti omien asiantuntijoiden voimin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla ja valtakunnallisesti yhteistyökumppaneidensa kautta. Yhtiön liikevaihto oli 1 miljoona euroa vuonna 2022. Getafix on 100% suomalaisessa omistuksessa oleva yritys.