Asiakaspalvelija

Haemme myyntihenkistä asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Louhi (www.louhi.fi) on 2005 perustettu digitaalisia yritysratkaisuja tarjoava yritys. Palveluitamme käyttää yli 22 000 asiakasta aina isoista pörssiyrityksistä kuluttajiin asti. Palveluitamme ovat verkkotunnukset, webhotellit, sähköpostit yrityksille (Google Workspace) sekä modernit työkalut verkossa tapahtuvan työskentelyn mahdollistamiseksi (Goodi™ -palvelut). Olemme Google-kumppani Suomessa.

Toimintamme keskiössä on asiakkaan laadukas palvelu ja erinomainen asiakaskokemus, sekä asiantunteva konsultoiva myyntityö.
Yhtiömme liikevaihto vuodelle 2020 oli 2,6 MEur ja toimintamme on kasvavaa ja kannattavaa. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme 100% suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

Tehtäväkuvaus ja vaadittava osaaminen

Tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelu sähköpostitse, chatilla ja puhelimitse. Käsiteltävien palvelupyyntöjen aihepiirit vaihtelevat sopimusten ja laskutuksen hallinnasta, haastavampien ongelmien selvitystyöhön ja asiakkaiden opastamiseen ja tiedusteluihin vastaamiseen.

Työssä pääsee hyödyntämään myös myynnillistä osaamista ja tienaamaan lisää tuloja neuvomalla asiakkaita oikean tuotteen valinnassa. Maksamme hyvät provisiot myynnistä.

Työtä tehdään pääasiassa asiakasrajapinnassa, joten viestinnälliset taidot ja reipas asenne ovat ensisijaisen tärkeitä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun asiakaspalveluhenkilöstön kanssa, joten tukea työn tekemiseen on tarjolla.

Mitä odotamme hakijalta?

Hakijalta edellytämme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, sekä hyviä viestinnällisiä taitoja suomeksi.

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta myyntityöstä puhelimessa, asiakaspalvelutehtävistä tai service desk –toiminnasta.

Eduiksi laskemme niin ikään alaan liittyvän koulutuksen, sertifioinnit sekä kokemuksen Google Workspace tai Google Cloud ratkaisusta tai WordPressistä.

Työ tapahtuu asiakaspalvelumme aukioloajan puitteissa (arkisin klo 08-18) työvuorokierron mukaisesti. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Työ sopii opiskelijalle.

Työn pääasiallinen suorituspaikka on yrityksen toimitilat Upseerinkatu 1, Leppävaara, Espoo.

Tarjoamme

Vakituisen työsuhteen jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Erinomaisiin työsuhde-etuihimme kuuluvat mm.:

  • Salaatti- ja keittolounas yrityksen työpaikkaruokalassa
  • Joukkoliikenne-etu
  • Työterveyspalvelut
  • Kiinteän palkan lisäksi kk-bonukset hyvistä työsuorituksista, sekä yrityksen yhteisen kaikkia koskevan bonusmallit ja palkkiot
  • Hyvän provision asiakaspalvelutilanteessa tapahtuvasta myynnistä

Louhi on osa laajempaa Winterbackwoods (www.winterbackwoods.com) konsernia. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittymiseen Louhessa tai siirtojen kautta konsernin muissa yhtiöissä, oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Liity mukaan kasvavaan tiimiimme

Käytämme rekrytoinnissa apuna konsernimme emoyhtiön Winterbackwoodsin henkilöstöpalveluja.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Winterbackwoodsin hakulomakkeella, jonka löydät osoitteesta www.winterbackwoods.com/open-positions

Täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä, joten toimi heti! Hakuaikamme päättyy 31.10.2021