Web-suunnittelija (Winterbackwoods Oy)

Winterbackwoods Oy on suomalainen kehitys- ja sijoitusyhtiö. Yhtiö tekee varhaisen vaiheen sijoituksia kasvuyhtiöihin. Etsimme Web-suunnittelijaa tekemään ja ylläpitämään kohdeyhtiöidemme WordPress-pohjaisia www-sivustoja.

Etsimme osa-aikaista tai täysipäivästä Web-suunnittelija. Työssäsi suunnittelet, kehität ja ylläpidät verkkosivustoja kohdeyhtiöillemme. Olet työskennellyt WordPress-ympäristössä vähintään muutaman vuoden tehden kotisivuja yrityksille. Olet käyttänyt WordPress-ohjelmiston lisäosia, teemoja ja sitebuilder-työkaluja (Avada, Elementor, jne)

Sinulla on hyvä visuaalinen näkemys ja omaat graafisen suunnittelun taitoja. Osaat tehdä helppokäyttöisiä, kohderyhmän tarpeet huomioivia verkkosivustoja. Olet perehtynyt verkkosivujen suunnitteluun ja hyvän käyttökokemuksen luomiseen. Ymmärrät vähintään perusteet SEO:sta.

Työ on monipuolista It-alan työtä yleensä 4-5 eri yrityksen parissa. Työssä pääsee näkemään startup-yhtiöiden markkinointia ja halutessasi osallistumaan myös muihin markkinoinnin tehtäviin. Muita käytössä olevia työkaluja ovat mm. ActiveCampaign, Pipedrive, Asana, Freshdesk, Goava.

Mitä etsimme

Toivomme, että olet sosiaalinen, tavoitteellinen ja kykenee viemään projekteja eteenpäin itsenäisesti, mutta osana markkinointitiimiä. Olet nopea oppimaan ja hands-on tekijä, joka saa asioita valmiiksi. Haemme ihmistä, joka on valmis ottamaan vastuuta ja on myös halukas sitoutumaan pidemmäksi aikaa.

Arvostamme sitkeyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä pitää monia lankoja käsissä. Työssä hoidetaan useiden eri yhtiöiden web-sivustoihin ja markkinointiin liittyviä asioita, joten oman työn organisointikyky ja järjestelmällisyys on eduksi.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisen sijoitusyhtiön markkinoinnissa. Saat vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä WordPress-pohjaisten sivustojen suunnittelun parissa.

Tukenasi on työyhteisömme muut asiantuntijat. Pääset oppimaan kokeneilta liiketoiminnan ja markkinoinnin osaajilta. Apunasi on myös ulkopuolisia resursseja, kuten kokenut UX/UI suunnittelija ja sisältöä tuottava markkinointitoimisto.

Palkkasi määräytyy osaamisesi ja soveltuvuutesi mukaan. Lisäksi tarjoamme etupaketin, joka sisältää työterveyshuollon, sekä työpaikkaruokailun palkitussa Tommi’s Kitchen ravintolassa. Tarjoamme myös täyden työmatkaedun, sekä muita virike-etuja.

Työ tapahtuu toimistomme on Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Haluamme kuulla sinusta – jätä hakemuksesi tällä lomakkeella

    Kiinnostuitko ja haluat mukaan kasvavaan tiimiimme?

    Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Winterbackwoodsin hakulomakkeella.

    Täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä, joten toimi heti!