WordPress-asiantuntija

Haemme Louhelle palvelevaa WordPress-asiantuntijaa osaksi WordPress tiimiämme.  Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden WordPress-kysymysten ratkominen ja asiantuntijapalveluiden tarjoaminen, asiakaspalvelu ja kehitystehtävät. Työsuhde on vakinainen.

Louhi (www.louhi.fi) on 2005 perustettu digitaalisia yritysratkaisuja tarjoava yritys. Palveluitamme käyttää yli 22 000 asiakasta aina isoista pörssiyrityksistä kuluttajiin asti. Palveluitamme ovat verkkotunnukset, webhotellit, sähköpostit yrityksille (Google Workspace) sekä modernit työkalut verkossa tapahtuvan työskentelyn mahdollistamiseksi (Goodi™ -palvelut). Olemme Google-kumppani Suomessa.

Toimintamme keskiössä on asiakkaan laadukas palvelu ja erinomainen asiakaskokemus, sekä asiantunteva konsultoiva myyntityö.
Yhtiömme liikevaihto vuodelle 2020 oli 2,6 MEur ja toimintamme on kasvavaa ja kannattavaa. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme 100% suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

WordPress-asiantuntijan tehtäväkuva ja vaadittu osaaminen

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tukeminen teknisemmissä palvelupyynnöissä, jatkuvien asiantuntijapalveluiden tuottaminen sekä suurempien asiakkuuksien hoito. Olet myös mukana kehittämässä liiketoimintaa ja tuotteistusta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät ongelmanratkaisukyvyt sekä loistava palveluasenne. Viestit sujuvasti asiakkaiden kanssa suomeksi ja englanniksi etkä pelkää tarttua puhelimeen. Tuet organisaatiossa asiakaspalvelun, myynnin sekä palveluylläpidon prosesseja sekä tiimejä. Kykenet myös tuomaan näkemyksesi ja panoksesi uusien palveluiden tuotteistamiseen ja kehittämiseen.

Mitä odotamme hakijalta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat:

 • Kokemus WordPressin käytöstä ja siihen liittyvä osaaminen
 • Ymmärrys webhosting-palveluista sekä teknologioista
 • Ongelmanratkaisukyky sekä palveluasenne

Eduiksi laskemme alaan liittyvän koulutuksen, sertifioinnit sekä kokemuksen cPanelista, konttiteknologioista ja Google Cloud Platform -ratkaisuista.

Työn pääasiallinen suorituspaikka on yrityksen toimitilat Upseerinkatu 1, Leppävaara, Espoo.

Tarjoamme

Vakituisen työsuhteen jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Erinomaisiin työsuhde-etuihimme kuuluvat mm.:

 • Lounas- ja virke-etu
 • Joukkoliikenne-etu
 • Työterveyspalvelut
 • Kiinteän palkan lisäksi kk-bonukset hyvistä työsuorituksista, sekä yrityksen yhteisen kaikkia koskevan bonusmallit ja palkkiot
 • Hyvän provision asiakaspalvelutilanteessa tapahtuvasta myynnistä

Louhi on osa laajempaa Winterbackwoods (www.winterbackwoods.com) konsernia. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittymiseen Louhessa tai siirtojen kautta konsernin muissa yhtiöissä, oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Haluamme kuulla sinusta – jätä hakemuksesi tällä lomakkeella

  Kiinnostuitko ja haluat mukaan kasvavaan tiimiimme?

  Mikäli kiinnostuit ja päästä aitiopaikalle verkkopalveluiden kehittämiseen, niin jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV oheisella lomakkeella.

  Täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä, joten toimi heti! Hakuaika päättyy 9.1.2022

  Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mika Paavola, mika.paavola@louhi.fi , puh. 040 833-4532