Goodi: Google yrityspalvelut & ratkaisut

Louhi on täyden palvelun Google-kumppani, johon luottaa yli 1200 Google Workspace -asiakasta. Tämän johdosta olemme keskittäneet Google-liiketoiminnan kokonaan oman merkin alle, joka tunnetaan jatkossa Goodina!

Goodi™ on Louhen Google-palveluiden tuotemerkki. Sen alta löydät kaikki Googleen liittyvät tuotteet ja palvelut Workspacesta ja Chromebookeista yksilöllisiin low-code ja no-code -ratkaisuihin, jotka ovat asiakaskohtaisia ratkaisuja liiketoiminnan solmukohtiin. Meiltä saa myös kaiken tarvittavan Google Workspace ja Google Cloud -palveluiden sekä Chromebook-tietokoneiden hyödyntämiseen. Kaikki palvelut saat sähköisellä laskutuksella ja tarjoamme niille suomenkielisen tuen sekä asiantuntijapalvelut.

Olemme onnistuneet auttamaan Google-asiakkaitamme saamaan merkittävästi enemmän hyötyä Google Workspacesta laajentamalla olemassa olevaa toiminnallisuutta ohjelmallisesti vastaamaan juuri heidän liiketoimintansa tarpeita.

Ratkaisuillamme haastamme vanhan tekemisen mallin hyödyntämällä olemassa olevaa Google Workspace -infraa, jota laajennamme no-code ja low-code -työkaluja hyödyntäen. Vaikka nämä eivät olisikaan tuttuja termejä, ne tarkoittavat sinulle sitä, että saat juuri teidän tarpeisiinne viritetyt täsmäratkaisut nopeasti ja kustannustehokkaasti.