JetBackup – varmuuskopiointipalvelu

JetBackup on helppokäyttöinen, tietoturvallinen ja huippulaadukas ratkaisu webhotellin tiedostojen, sähköpostien ja tietokantojen huolettomaan varmuuskopioimiseen.

Hinta 8,90 €/kk

JetBackup-varmuuskopiointipalvelu on tilikohtaisesti aktivoitava palvelu webhotelli-, sähköpostihotelli- ja sovellushotelli-asiakkaille. Palvelu pitää sisällään automaattiset varmuuskopiot 14 vuorokauden ajalta sekä mahdollisuuden ottaa varmuuskopioita manuaalisesti. Varmuuskopiot tallennetaan ja siirretään tietoturvallisesti Louhen tuottamaan eristettyyn varmuuskopiopalvelimeen. JetBackup-varmuuskopiopalvelun levytilaa ei ole erikseen rajoitettu.

JetBackup Dashboard

Varmuuskopiosta palauttaminen onnistuu helposti cPanelista löytyvän JetBackup-toiminnon kautta. JetBackupin palautustoiminto tarjoaa mahdollisuuden palauttaa koko webhotellin sisällön halutulta ajankohdalta tai vai jonkin tietyn sisällön, esimerkiksi yksittäisen sähköpostilaatikon.

JetBackup-varmuuskopiointipalvelun ominaisuudet

Hinta8,90 €
Koko webhotellin kattavat päivittäiset varmuuskopiot14 vuorokauden ajalta
Manuaaliset varmuuskopiot3 kpl
Varmuuskopiopalvelun levytilaRajaton
WWW-sivujen varmuuskopiointi
Sähköpostilaatikoiden varmuuskopiointi
Tietokantojen varmuuskopiointi

Miksi webhotellin varmuuskopiointi on kannattavaa?

Palvelimen laajuisia vikatilanteita varten pidämme Louhella omaa koko palvelimen levykuvan kattavaa varmuuskopiota yllä. Kyseinen ratkaisu on tarkoitettu lähtökohtaisesti vain laajoista vikatilanteista palautumiseen, joten yksittäisten webhotellien tai tiedostojen palauttamiseen ratkaisu ei ole ideaali. Erikseen tilatut palautustyöt Louhen omasta varmuuskopiosta ovat aina erikseen laskutettavaa työtä emmekä voi taata palautuksen mahdollisuutta kaikissa tapauksissa.

Usein www-sivuihin on käytetty runsaasti aikaa ja rahaa, joten ajantasaisen varmuuskopion ylläpitäminen on kannattavaa. Lisäksi sähköpostiin tallentuu nykypäivänä runsaasti liiketoiminnalle kriittistä tietoa, jolloin koko webhotellin kattava varmuuskopioratkaisu tulee tarpeeseen.

JetBackup-varmuuskopiopalvelu on kaikki webhotellin varmuuskopiointitarpeet kattava valmis ratkaisu edullisella kuukausihinnalla.

JetBackup logo

Palvelinlisenssit Sovelluskartano-asiakkaille

Mikäli tarvitset laajempaa kustomoitavuutta ja hallintaa (mm. omat varmuuskopiolokaatiot, ajastukset ja säännöt) ja käytössäsi on dedikoitu Sovelluskartano-palvelu, suosittelemme koko palvelimen kattavaa JetBackup-lisenssiä.

Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli tarvitset apua oikean varmistusratkaisun valinnassa: