Louhi Varmistaja™ -varmistuspalvelu

Louhi Varmistaja™ -varmistuspalvelulla varmistat palvelimesi datan turvallisesti ja säännöllisesti. Varmistuspalvelu on mahdollista avata Louhen toimittamalle virtuaalipalvelimelle tai konesalissa olevalle fyysiselle palvelimelle. Voit valita haluatko varmistaa vain osan tiedoista vai kaikki.

Varmenna liiketoimintasi

Varmistuspalveluun kuuluva varmuuskopiointi estää tietojen menetyksen silloinkin, kun syynä on ennalta arvaamaton inhimillinen tekijä tai sovellusvirhe. Palvelulla taataan asiakkaan liiketoiminnan jatkuminen ja nopea elpyminen katastrofitilanteista. Fyysinen varmennuspalvelinjärjestelmä sijaitsee toisessa palotilassa pääkaupunkiseudulla erillään asiakkaan palvelinjärjestelmistä.

Palvelimilta voidaan varmentaa koko levykuva (Snapshot) tai vain valitut kohteet kuten tiedostot ja kansiot. Yleisempi Snapshot -varmistus mahdollistaa myös nopean palautumisen, kun palautus voidaan ottaa koko levyn kuvasta. Yleisin tapa on koko levykuvan varmennus. Snapshot-varmistus on suositellumpi vaihtoehto, koska palautuminen ongelmatilanteesta on huomattavasti nopeampaa kuin valittujen kohteiden palautuminen.

Varmennukset otetaan kerran päivässä (öisin) ja niiden säilytysaika on 7 tai 30 päivää. Jos tarvitset jonkin muun säilytysajan, sekin onnistuu.

Varmistuksien kustannukset vaihtelevat varmennettavan datan määrän, lähdejärjestelmän ja varmennustavan mukaan. Myyntiimme auttaa sinua tässäkin asiassa: katsotaan yhdessä, miten voimme parhaiten toteuttaa palvelimesi varmuuskopioinnin.