Google Workspace lisäosat

Google Workspacen toimintoihin on valmiita laajennuksia kaikenlaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä Louhen valikoimasta löytyy muutama Gmailin käyttöä tehostava laajennus.

Gmail Kontaktikerääjä

Gmail Kontaktikerääjä on kätevä sähköpostiosoitteiden koontityökalu Google Workspace sähköpostiin. Sen avulla haet kaikki yhteystiedot tietyllä kriteerillä, jopa sähköpostiviestien tekstisisällöstä, yhteen ja samaan kontaktitaulukkoon. Lisäosan avulla saat listan kaikista sähköpostiosoitteista ja henkilöistä, joihin olet ollut yhteydessä tai jotka esiintyvät sähköpostiviesteissäsi.

Laajennus toimii käyttäjän Google-tilillä, joten se ei tallenna dataa ulkoisesti. Yhteystietosi ja sähköpostien sisältö pysyy siis turvassa, ja tiedot tallentuvat vain omalle Google Drivellesi. Laajennus on Google-yhteensopiva ja noudattaa Googlen palveluehtoja.

Gmailin Drive-tallennus

Tämän lisäosan avulla Gmail-sähköpostiviestit tallentuvat automaattisesti PDF-tiedostoina omalle Google Drivellesi, jossa ne on helposti katseltavissa ja varmuuskopioituna.

Sähköpostien tallentamiseen voit asettaa erilaisia sääntöjä, joiden mukaan tallennat esimerkiksi vain tietynlaiset sähköpostiviestit. Lisäksi voit suodattaa sähköpostiviestit ajan, vastaanottajan, sisällön tai tunnisteiden perusteella.

Lisäosa pitää kirjaa tallennetuista tiedostoista lokitiedostossa. Lokissa näkyy lähettäjän tiedot ja muut tärkeät tunnisteet, joten näet yhdellä silmäyksellä tallennetut sähköpostit kätevässä listassa. Listassa on myös linkki tiedostoon Drive-kansiossa.

Personoidut sähköpostit

Tämä Google Workspaceen asettuva Gmail-lisäosa mahdollistaa persoonallisten sähköpostien lähettämisen massana usealle käyttäjälle ilman, että viestit luokitellaan tarjouksiksi. Näin tavoitat vastaanottajasi helpommin. Lähetys onnistuu suoraan Gmailista, eikä erillistä lähetysohjelmaa tarvita ja viestit löytävät sen ansioista paremmin perille.

Lisäosalla voit myös seurata viestien avaamista ja linkkien klikkaamisia. Sillä luot uniikkeja ja kohdennettuja sähköposteja helposti, säästäen runsaasti aikaasi.

Laajennus käyttää Google Sheet -taulukoita vastaanottajien listaamiseen, ja sen avulla voit halutessasi myös lähettää kullekin vastaanottajalle uniikin liitetiedoston, valita tarkan lähetysajankohdan, seurata lähetettyjä kampanjoita, suunnitella sähköpostin käyttäen sisäänrakennettua editoria. Lähetyslistat ja kontaktit luodaan myös Google Sheetillä, jonne voit lisätä vastaanottajien nimet, tittelit, sähköpostit, paikannimet ja muut tiedot, joilla haluat personoida ja kohdentaa viestejä. Voit uudelleenkäyttää lähetyslistojasi seuraavia viestejäsi suunnitellessasi.

Laajennus toimii käyttäjän Google tilillä, joten se ei tallenna dataa ulkoisesti. Yhteystietolistasi ja sähköpostien sisältö pysyy siis turvassa, ja tiedot ovat tallessa ainoastaan omassa Gmailissa ja Sheetissä. Laajennus on täysin Google-yhteensopiva ja noudattaa Googlen palveluehtoja.