Edullinen ja kotimainen sähköposti omalla verkkotunnuksella

Hanki etunimi.sukunimi@verkko-osoite.fi -muotoa olevat sähköpostit huippuedullisesti.

Omaan verkkotunnukseen liitettävä Sähköpostihotelli on helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto. Sähköpostin käyttö onnistuu webmail-selainpostilla tai erillisellä sähköpostiohjelmalla. Se on päivitettävissä helposti laajempiin ratkaisuihin.

Alk. 30 €/vuosi

Sähköpostihotelli on sähköpostikäyttöön tarkoitettu webhotellipalvelu. Palvelun avulla saat käyttöösi omaan verkkotunnukseen kytketyn sähköpostiosoitteen (esimerkki: etunimi.sukunimi@verkko-osoite.fi). Sähköpostilaatikon luonti käy palvelussa helpon cPanel-hallinnan avulla. Pääset määrittelemään myös palvelun muut ominaisuudet, kuten uudelleenohjaussäännöt, automaattiset vastaajat sekä roskapostisuodattimen asetukset.

Palveluun luotua sähköpostilaatikkoa voit käyttää modernilla webmail-selainpostilla tai se voidaan asettaa erilliseen sähköpostiohjelmaan (esim Outlook) IMAP- tai POP-yhteydellä. Huom! Jos tarvitset myös kotisivutilan, suosittelemme suoraan Webhotelli Perus tai Webhotelli Rajaton tilaamista.

Sähköpostihotellilla pääset nopeasti alkuun yritysviestinnässä

Sähköpostihotelli on edullinen ratkaisu niille jotka haluavat julkaista www-sivuston jossain toisessa palvelussa tai eivät vielä tarvitse kotisivutilaa. Käyttötilanteita voi olla esimerkiksi:

  • Uuden yrityksen perustaminen.
  • Erillinen sähköpostilaatikko kampanjaa tai tapahtumaa varten.
  • Omalla verkkotunnuksella brändätty sähköpostiviestintä nopeasti ja helposti.
  • Paljon henkilöstöä jotka tarvitsevat vain postilaatikot, mutta eivät muita palveluita mitä Google Workspacea tai Microsoft M365 tarjoaa.

Palvelu on laajennettavissa lisälevytilalla ja -laatikoilla. Halutessasi voit päivittää paketin myös webhotelliksi, jolloin voit julkaista siinä myös www-sivut. Sähköpostit on päivitettävissä Google Workspaceen tai Microsoft M365 outlookiin, joten ratkaisu on kaikilta osin tarpeeseen skaalautuva.

Sähköpostihotellin ominaisuudet:

Hinta2,50 €/kk
Levytila1 Gt
Sähköpostilaatikot5
Liikennesuositus10 Gt/kk
WebmailKyllä
IMAP / POP -käyttöKyllä
Roskapostin suodatusKyllä
Suodatus- ja uudelleenohjaussäännötKyllä
Automaattinen vastaajaKyllä

Lisätili 5kpl (sis. 1 Gt lisälevytilaa) hintaan 1,50 €/kk

Tarvitsetko myös kotisivutilaa tai toimistotyökalut?

Jos tarvitset tilaa myös www-sivuille, suosittelemme Webhotelli Perus -tilaamista tai WordPress-sivustoille tarkoitettua Sovellushotellia. Saat kauttamme myös laajat Google Workspace– tai Microsoft 365 -viestintäratkaisut, joilla viet yrityksen viestinnän uudelle tasolle.

Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli tarvitset apua oikean sähköpostipalvelun tai webhotellin valinnassa: