Ratkaisut useammalle sivustolle

Hallinnoitko useampaa sivustoa tai onko sinulla tarve useamman sivuston kotisivutilalle? Tarjoamme valikoiman ratkaisuja tilanteisiin, joissa tarpeena on julkaista useampi www-sivusto omaan käyttöön tai loppuasiakkaille tuotettuna.

Alustapalvelut

Verkkosivustojen alusta kannattaa valita huolellisesti oman (tai omien asiakkaiden) tarpeen mukaisesti. Alustan valinnassa keskeisimmät tekijät ovat:

  • sivustojen lukumäärä,
  • näiden kuormittavuus
  • sekä liiketoimintakriittisyys.

Koska loppuasiakkaiden tarpeet vaihtelevat, on kumppanillemme paras ratkaisu ottaa käyttöön Pro-palvelusopimus ja avata palveluita asiakkaille näiden tarpeiden mukaisesti ja yksilöllisesti. Tällöin sivustot avataan aina tarpeen ja tilanteen mukaan oikealle alustalle.

Yritysmyyntimme auttaa oikean alustan ja palvelukokonaisuuden valinnassa. Olemme yli 10v kokemuksella valtuutettu Cpanel-kumppani ja kauttamme saa myös skaalautuva Google Cloud -pohjaista WooCommerce -alustaa.

cpanel
Ihminen tietokoneella

Webhotellien jälleenmyynti – Louhi Tukkuhotelli

CPanel-teknologialla toteutettu Web Host Manager (WHM) tuo jälleenmyyjälle yhteen näkymään kaiken tarvittavan asiakkaiden webhotellipalveluiden hallintaan liittyen. Luo, muokkaa ja poista webhotelleja. Määrittele webhotellikohtaiset resurssirajat vapaasti ja tuotteista omia webhotellipaketteja. Luo korkea laatuvaikutelma ja webhosting-käyttökokemus asiakkaillesi muokkaamalla korkealaatuinen cPanel-hallintaliittymä oman brändinne mukaiseksi.

Tukkuhotelleja on tarjolla kustannustehokkaana perusratkaisuna sekä pilvipohjaisena tehoratkaisuna (Tukkuhotelli Teho). Tällöin sivustojen latausnopeudet saadaan uudelle tasolle.

Suosittelemme Tukkuhotellia tilanteisiin, joissa on tarve “hostata” viittä tai useampaa perustason www-sivustoa.

Oman palvelimen ratkaisut – Louhi Sovelluskartano

Sovelluskartano yhdistää webhotellin käytön helppouden oman palvelimen skaalautuvuuteen sekä muokattavuuteen. Oma palvelin mahdollistaa samalla dedikoidun palvelinresurssin sekä etenkin korkean kuormittavuuden palveluissa kustannustehokkuuden. Sovelluskartano on yhtä huoleton ratkaisu kuin webhotellikin – palvelu sisältää Louhen täyden ylläpidon, valvonnan sekä varmuuskopioinnin. Ja kaikki tutun cPanel- ja WHM-hallinnan kautta hallittavana kokonaisuutena.

Vaikka ratkaisu on lähtökohtaisesti suunniteltu WordPress-sivustojen julkaisuun, soveltuu Sovelluskartano sen muokattavuuden myötä laajasti myös muiden julkaisujärjestelmien käyttöön.

Sovelluskartano sopii erinomaisesti useampien sivustojen alustaksi, mutta tarvittaessa koko palvelimen resurssit on valjastettavissa myös vain yhdelle sivustolle.

Sovelluskartano on korkean saatavuuden palvelu, joka perustuu erittäin vikasietoiseen UpCloudin palvelinkapasiteettiin sekä Louhen ylläpito- ja valvontaprosesseihin.

Suosittelemme Sovelluskartanoa tilanteisiin, joissa on tarve hostata 20 tai useampaa verkkosivustoa tai mikäli julkaistavien sivustojen kohdalla tarvitaan erityisen korkeaa kapasiteettia tai alustan muokattavuutta.

cpanel

Automaattisesti skaalautuva alusta – Louhi Skaala

Louhi Skaala nimensä mukaisesti skaalautuu tilanteen ja sivustolle kohdistuvan kuormituksen mukaan. Näin alusta kestää yllättävätkin kävijäpiikit, joita saattaa kohdistua etenkin verkkokauppoihin tai markkinoitaviin kampanjasivustoihin. Louhi Skaala luo automaattisesti sivustosta kopioita ja jakaa liikenteen näiden kopioiden välillä. Skaalautuvuus tapahtuu lähes reaaliaikaisesti, joten et maksa turhasta kapasiteetista.

Louhi Skaala on toteutettu yhteistyössä suomalaisen startup-yhtiö Wonstan kanssa. Palvelun taustalla on Googlen Cloud Platform -teknologia, joka tuotetaan Googlen Haminan konesalista uusiutuvia energialähteitä käyttäen.

Suosittelemme Louhi Skaalaa WordPress-sivustoille joiden kuormitusodottama on vaihteleva sekä sivustoille jotka ovat erityisen liiketoimintakriittisiä juuri silloin kun sivustolla on ruuhkaa.

Sivustojen hallinta ja ylläpito

Hallittavien sivustojen lukumäärän kasvaessa tulee tarpeeseen päästä hallinnoimaan sivustoja keskitettyjen hallintatoimintojen kautta. Hallinnollista kaaosta helpottaaksemme olemme tuoneet erilaisia ratkaisuja tarjolle.

Ihminen on tietokoneella

WHM-hallinta

Tukkuhotelli– ja Sovelluskartano-ratkaisuihimme sisältyvä Web Host Manager (WHM) -ominaisuus mahdollistaa sivustojen keskitetyn hallinnan. Palveluun sisältyvä Single Sign On -toiminnon avulla pääset tarvittaessa asiakkaiden omiin cPanel-hallintanäkymiin sekä cPanelin alta löytyvän Installatron-toiminnon kautta esimerkiksi sivustokohtaisiin WordPress-admin -näkymiin. Lisäksi Installatronin avulla voit hallinnoida muun muassa asennuksia sekä sivustojen varmuuskopiointia. Kaikki tämä ilman erillistä sivustokohtaista tunnusten hallintaa.

Louhi Skaala

Automaattisesti skaalautuvan hosting-palvelun lisäksi Louhi Skaala on myös keskitetty WordPress-sivustojen hallintaportaali. Hallintaportaalin kautta on mahdollista asettaa esimerkiksi tietty lisäosa kerralla sadoille sivustoille.

Skaalassa hostattujen WP-sivustojen lisäksi palveluun on mahdollista linkittää myös muualla hostattuja sivustoja, joten ratkaisu on täysin alusta- ja toimittajariippumaton.

Louhi Skaalan hallintatoiminnot ovat täysin maksuttomia.

Sivustojen ylläpito palveluna

Louhi WP Ylläpito -palvelu vapauttaa sinut sivuston ylläpidon vastuusta ja voit keskittää aikasi omaan liiketoimintaasi. WP Ylläpito pitää sisällään sivustojen kuukausittaiset päivitykset, varmuuskopioinnin, toiminnan testaamisen sekä tarvittaessa varmuuskopiosta palautukset ongelmatilanteiden ilmetessä.

Sivustojen siirrot

Haluamme tehdä toimittajan vaihtamisesta mahdollisimman helppoa ja riskitöntä. Louhella on vuosien kokemus laajoistakin migraatioprojekteista. Toteutamme jopa satojen sivustojen siirtoprojekteja avaimet käteen -periaatteella – kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteys Louhi PRO -yritysmyyntiin ja kysy lisää!