Kumppanipalvelut

Louhen suositut kumppanipalvelut on tarkoitettu kotisivuja ja verkkopalveluita tekeville ammattilaisille. Tavoitteena on tarjota työkseen kotisivuja tekeville parhaat alustat ja työkalut, sekä toimintaa tukevat palvelut. Tällöin kumppanimme asiakkaat saavat parhaat ratkaisut. Tuloksena on toimivat kaikille osapuolille arvoa tuottava win-win-win yhteistyö.

Louhi on suomen vanhin, edelleen suomalaisessa omistuksessa oleva hosting-alan palveluntarjoaja. Lähes 20v kokemuksella tarjoamme kattavaa hosting-alan osaamista. Palveluihimme luottaa yli 100 suomalaista mainostoimistoa ja kotisivujen tuottajaa. Tukkuhotelli– ja sovellushotelli -palvelumme ovat alustana yli 10.000 kumppaniemme valmistamalle www-sivustolle.

Kokenut PRO-palvelutiimi käytössäsi

Louhen kumppanipalvelut ydin on viiden kokeneen hosting-alan asiantuntijan muodostama palvelutiimi. PRO-tiimi ratkaisee mainostoimiston tai verkkopalvelun rakentajan yksilölliset ongelmat. Tavoitteen on löytää oikea ratkaisu Louhen tarjonnasta, tai sen ulkopuolelta.

Liiketoimintaasi sovitettuja hosting-ratkaisuja

Autamme sinua ratkaisemaan yksilöllisen palvelun ylläpitoon ja isännöintiin (hosting) liittyvän tarpeesi. Etsimme juuri oikean ratkaisun, emme pakota tarvettasi kiinteään tuotemuottiin.

Esimerkkejä PRO-tiimin tuottamista ratkaisuista ovat tuhansien käyttäjien webhotellipalvelu mediatalolle, Google Cloud Platform -pohjaisen ratkaisun ylläpito ohjelmistoyhtiölle, sekä WordPress Multi-site -ratkaisu julkishallinnolle palveluita tuottavalle julkaisujärjestelmäyhtiölle, AWS-ympäristön ylläpito ohjelmistoyhtiölle

Pilvi logo

Asiantuntevaa korkealaatuista ja kattavaa palvelua

Kumppanipalvelumme toimivat apunasi usealla tasolla. Ota yhteyttä niin etsimme juuri sinun toimintaan sopivat toimintamallit ja tuotteet.

  1. Oikeanlaiset työvälineet ja hosting-alustat sinun ja asiakkaittesi tarpeisiin → Tehokas työympäristö ja laadukas lopputulos.
  2. Kattavat ylläpito- ja huoltopalvelut, sisältäen tarvittaessa loppuasiakkaiden asiakaspalvelun → Voit keskittyä omaan työhösi, oli se sitten luovaa tai teknistä.
  3. Hosting-palveluiden laskutus ja avaimet käteen palvelut → Toimi jälleenmyyjänä tai jätä koko ylläpitopuoli ja asiakaspalveluvastuu meille.
  4. Suunnittelupalvelu ja ratkaisukonsultit mukaan tarjouskilpailuihisi → Voitetaan yhdessä uusia yhteisiä asiakkaita.
Kiinnostuitko?