Ilmainen kotisivutila verkkotunnuksen ostajalle!

Verkkotunnuksen ostajana saat Webhotelli Micron kaupan päälle. Ilmaisella Webhotellilla pääset nopeasti ja edullisesti alkuun. Tarpeen kasvaessa käy paketin päivitys ilman että sivustoa tarvitsee siirtää. Mukana tulevalla helppokäyttöisellä työkalulla luot kotisivun 60 minuutissa.

Kun tilaat Louhelta ensimmäisen verkkotunnuksen saat kaupan päälle ilmaisen kotisivutilan ja julkaisutyökalun. Webhotelli Micro mahdollistaa muokattavan parkkisivun tekemisen helppokäyttöisellä Site Publisher julkaisutyökalulla. Sillä luot ensimmäisen kotisivusi alle tunnissa. Tarpeiden kasvaessa päivitys onnistuu helposti. Alustana toimii Louhen laadukas cPanel-ympäristö.

Tarkista verkkotunnuksen saatavuus tästä:

Esim. .fi .com .org .net .info .eu .us .work 1,65 €/kk

Rastita ‘Ilmainen Webhotelli Micro’ verkkotunnuksen tilausvaiheessa, mikäli haluat Webhotelli Micron käyttöösi

Ilmainen Webhotelli Micro sopii moneen tarpeeseen

Ilmainen Webhotelli Micro soveltuu kaikille uusien verkkotunnuksien tilaajille, joilla ei vielä ole webhotellia ja jotka tarvitsevat heti kotisivutilaa käyttöönsä. Käyttötilanteita voi olla esimerkiksi

  • Uuden yrityksen perustaminen.
  • Uuden tuotteen lanseeraaminen.
  • Yhdistyksen tai harrastetoiminnan esittely.
  • Tapahtuman tai juhlan esittelysivu.
  • Yksityishenkilön esittely tai profiilisivusto.
  • Freelance- tai pienyrittäjän käyntikorttisivu.

Näissä tilanteissa voi olla tärkeää saada heti perustietoja julkaistua, vaikka varsinainen www-sivu olisi vielä suunnitteluvaiheessa.

Webhotelli Micron ominaisuudet

Hinta (verkkotunnuksen tilaajalle)0€
TeholuokkaNormaali
Levytila kotisivuille100 Mb
Liikenne5 Gt/kk
WordPressEi (suositus Sovellushotelli WordPress)
MySQLEi (suositus Webhotelli Perus)
SSL-varmenneEi (suositus Webhotelli Perus)
Site Publisher – käyntikorttisivun julkaisuohjelmaKyllä

Ilmainen kotisivutila ja helppo kotisivutyökalu

Ilmainen Webhotelli Micro sisältää Site Publisher -toiminnon, jolla voit luoda helposti ja nopeasti kotisivun yritykselle tai palvelulle, tai muuhun käyttöön. Usein puhutaan käyntikorttisivusta. Et tarvitse erillistä kotisivutyökalua tai julkiaisujärjestelmää. Pystyt tekemään sivun itse ilman osaamista www-sivujen tekemisestä.

HUOM: Webhotelli Micro toimitetaan karsituilla ominaisuuksilla sekä alemman prioriteetin ylläpidolla, joten mikäli tarvitset lisää resursseja tai ominaisuuksia kannattaa tilata suoraan maksullinen webhotelli. Voit päivittää ilmaisen webhotellin myös jälkeenpäin maksulliseen pakettiin, juuri silloin kun haluat.

Tarvitsetko myös sähköpostit, tai toimistotyökalut?

Jos tarvitset heti myös sähköpostilaatikon (etunimi.sukunimi@verkko-osoite.fi) tai useampia suosittelemme Webhotelli Perus -tilaamista tai vaihtoehtoisesti voit liittää Webhotelli Microon Google Workspace tai Microsoft M365 -tilin. Myös ne saat meidän kautta edullisesti samalle laskulle.

Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli tarvitset apua oikean webhotellin tai verkkotunnuksen valinnassa:

 myynti@louhi.fi        010 841 5654