sitejet builder logo
cpanel

Sitejet Builder – mutkaton ja moderni kotisivukone

Kustannustehokas ja helppo tapa luoda ja ylläpitää verkkosivustoja osana Louhen kotimaista Webhotellipalvelua. Palvelun tekoälyä ja muita moderneja ominaisuuksia hyödyntävien työkalujen avulla rakennat nopeita, responsiivisia ja SEO-ystävällisiä sivustoja.

Saumattoman helppo, kotimainen käyttöympäristö

Sitejet Builder on suunniteltu suoraviivaistamaan yrityksesi verkkosivustojen luontia ja muokkausta, sillä palvelu on saumattoman osa Louhen Perus, Rajaton ja Voima -Webhotellien käyttöliittymää (cPanel), vieläpä veloituksetta.

Sitejet Builderin käyttöönotto ja käyttö on nopeaa, eikä koodausosaamista tarvita. Palvelun intuitiivisen käyttöliittymän ja drag & drop -editorin avulla kuka tahansa voi toteuttaa kustannustehokkaasti vaikuttavia verkkosivustoja.

Ratkaisussa yhdistyvät siis moderni kotisivun rakenninohjelma sekä luotettava sijainti Suomessa, Louhen Webhotellissa.

Täydellinen suunnittelun joustavuus

Sitejet Builder tarjoaa kattavat mahdollisuudet toteuttaa yrityksesi näköinen, vaikuttava sivusto.

Valittavanasi yli 140 valmista sivustopohjaa, joihin muokkaat yrityksesi brändi-ilmeen käden käänteessä. Myös Google Maps ja Google Fonts kuuluvat sivustoelementteihin.

(HTML, CSS, JS), automatisoidut ja manuaaliset varmuuskopiot sekä säännölliset CMS-päivitykset takaavat huolettoman käyttökokemuksen.

Palvelulla toteutat suuretkin verkkosisältötarpeet, sillä sivustojen lukumäärää tai laajuutta ei ole erikseen rajoitettu, ja joita rikastat esimerkiksi mukautettavilla widgeteillä.

Tekoäly ja kattava kirjasto sisällöntuotannossa

Sitejet Builderissa tehokas sisältöjen luonti käy helposti.

Apunasi on suomenkieltä aidosti ymmärtävä, tekoälyllä toimiva tekstigeneraattori muotoilemaan vaikuttavia sisältöjä.

Käytössäsi on myös kattava kirjasto ilmaisia kuvia ja videoita, jotka upotat sivullesi muutamalla napsautuksella. Myös kuvien muotoilu sujuu kätevästi suoraan sivunäkymässä.

Dynaamisten sisältöjen ominaisuus mahdollistaa helpon sivustotietojen ylläpidon toisesta järjestelmästä.

Tukea sivuston hakukoneoptimointiin

Sitejet Builder auttaa sivuston hakukoneoptimoinnissa.

Palvelun sisäänrakennetut SEO-työkalut ohjaavat sivuston optimointi- ja edistämisprosessia hakukoneiden tulossivujen (SERP) sijoituksia varten.

Hakukoneoptimointia tukevat kuvien kompressointi, koodin optimointi sekä niin sanottu laiska lataustoiminto, jolla lisätään sivuston avautumisnopeutta keskeisten sisältöjen osalta.

Löydä yrityksellesi sopiva ratkaisu Louhen Webhotellien valikoimasta!

Uusi mahdollisuus Louhen kumppaneille

Sitejet Builder monisivustohallinnan työkaluineen tuo jälleenmyyjillemme ja kumppaneillemme WordPressin ja muiden CSM:ien rinnalle uuden mahdollisuuden tuottaa asiakkaille laadukkaita sivustoprojekteja.

Sitejet Builder -ominaisuuden käyttöönotto on kumppaneillemme veloituksetonta.

Kysy lisää palvelupäälliköltäsi ja PRO-myyntipalvelusta!