cpanel

Site Quality Monitoring – verkkosivuston ennakoiva kuntotarkistus

Dynaamisessa digiliiketoiminnassa verkkosivustosi kunnon ja suorituskyvyn ylläpitäminen on ratkaisevan tärkeää. Kaikkien Louhen webhosting-palveluiden cPanel ominaisuudeksi on käyttöönotettavissa verkkosivuston laadunvalvontatyökalu Site Quality Monitoring, joka mahdollistaa ongelmatilanteiden ennakoinnin ja verkkosivuston laadukkaan toimintakunnon.

Monitoroinnilla valvot ja ennakoit verkkosivustosi ongelmia

Ongelmien raportointi (Issue Notifications)  – Saat välittömästi ilmoituksia mahdollisista ongelmista, kuten rikkinäisistä kuvista, rikkinäisistä linkeistä tai hitaista latausajoista. Näin ennakoit nousevia haasteita ennen kuin ne vaikuttavat kävijöiden kokemukseen. 

Asiantuntijaneuvonta (Expert Advice) – Sivuston laadunvalvonta menee pelkkiä ilmoituksia pidemmälle tarjoamalla asiantuntijaneuvontaa havaittujen ongelmien ratkaisemiseksi. Hyödy toiminnallisista oivalluksista ja paranna sivustosi yleistä laatua. 

Ennaltaehkäisevät käyttökatkohälytykset (Preemptive Downtime Alerts) – Hallitse verkkosivustosi käytettävyyttä ennakoivasti. Sivuston laadunvalvonta ilmoittaa sinulle etukäteen, jos sivustosi on vaarassa kaatua, jolloin voit ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ennen niiden eskaloitumista. 

Toimi näin

Louhen webhosting -asiakkaana voit aktivoida Site Quality Monitoringin käyttöösi cPanel-käyttöliittymässä.

Palvelun antama raportointi tapahtuu viikottaisella sähköpostiin tulevalla raportilla. Raportointi sisältää tietoa ja arvion sivuston tilasta. Raportissa käytettävät värikoodit ja numeeriset arviot on avattu raportin yhteydessä.

Palvelu täydentää cPanelin lisäpalveluita webhosting-asiakkaillemme, ja uusia palveluita kehitetään jatkuvasti vastaamaan verkkosivujen hallintaan liittyviin tarpeisiin. Tällä hetkellä käyttöliittymästä löytyvät myös esimerkiksi SiteJet Builderkotisivutyökalu sekä JetBackup -varmuuskopiointi -palvelut.