Louhi Black Series – tuotteet ja palvelut IT-alan ammattilaisille.

Louhi Black Series tuotteet ovat ammatikseen verkkopalveluita tekeville ja ylläpitäville tarkoitettuja rakennuspalikoita. Niiden avulla ratkaistaan mm. skaalaukseen, tietoturvaan, hallintaan tai ylläpitoon liittyviä tarpeita. Tarjontaa emme esittele www-sivuilla tarkasti, joten ota yhteyttä.

Louhi Black Series on syntynyt ammatikseen kotisivuja ja verkkopalveluita tekevien kehittäjien tarpeista. Tyypillisesti ongelmat liittyvät multi-site-ratkaisuihin, korkean kuormituksen palveluihin tai palvelunestohyökkäyksiin liittyviä. Apua löytyy konseptointiin, suunnitteluun, toteutuksiin ja ylläpitoon.

Monipuolinen valikoima eri teknologiakumppaneita tarjonnassa

Meidän vahvin osaaminen on Google Cloud Platform -teknologiassa ja hosting-teknologioissa (WordPress, cPanel, ..). Louhi Black Series sisältää tuotteita ja palveluita myös muilta teknologiatoimittajilta. Olemme Microsoftin kumppani ja virallinen jälleenmyyjä. Ylläpidämme AWS-pohjaisia ratkaisuja asiakkaillemme. Myös tietoturvaan, kuormantasaukseen, hajautukseen ja virtualisointiin löytyy nippu ratkaisuja markkinoiden johtavilta teknologiatoimittajilta.

Ratkaisuja normaalin tarjonnan ulkopuolelta

Ratkaisut ovat usein tilanteisiin joissa kaivataan (oman palvelimen) kustomoitavuutta (vs. jaettu ympäristö), integroitavuutta (verkkokerroksen määritykset), korkeampaa saatavuutta (HA), tietoturvaan liittyviä määrityksiä, jne.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi

Kerro meille tarpeesi tai avaa ongelmaa, niin ratkaisukonsulttimme auttavat löytämään mahdollisia ratkaisuja. Ostopakkoa ei ole, ja autamme vaikka suoran sopimuksen tekemisessä kolmannen osapuolen kanssa.