Louhi Kuriiri

Täydellinen suojaus yrityksesi sähköpostiliikenteelle

Louhi Kuriiri on F-Securen Messaging Security Gateway -alustaan perustuva edistyksellinen sähköpostin tietoturvaratkaisu, joka nostaa sähköpostipalvelusi roskapostisuodatuksen aivan uudelle tasolle.

1,65 €/kk / käyttäjä +alv

+ Perusmaksu 14,90 €/kk / domain +alv

Oppiva roskapostisuodatus sähköposteille

Roskapostisuodatus suodattaa sähköpostit tarkastamalla yli miljoona eri ominaisuutta ja oppii viestintäsi sisällöstä ja valinnoistasi, mitkä viestit ovat mielestäsi roskapostia ja mitkä asiallisia viestejä.

Louhi Kuriiri perustuu F-Securen laadukkaaseen Messaging Security Gateway -alustaan. Suodatusjärjestelmä päivittyy automaattisesti ja sisältää aina uusimmat tunnisteet haitallisen ohjelmien ja globaalien roskapostiaaltojen varalle. Koska palvelu toimitetaan nimipalvelintasolla, on suodatus liitettävissä kaikkiin sähköpostipalveluihin.

Sähköpostiliikenteen salaus turvapostitoiminnolla

Lähetettävät sähköpostit on mahdollista reitittää palvelun läpi, jolloin ne voidaan salata ja näin toimittaa turvallisesti vastaanottajalle. Nyt saatavilla Office 365 -sähköposteille! Turvapostin kytkentämaksu: 120€

Kaikki on toiminut hyvin Louhen F-Securen Turvapostin ja muiden palveluiden osalta.  Suosittelemme Louhen palveluita kaikille toimivaa kokonaisuutta ja hyvää palvelua arvostaville.

Ominaisuudet ja hinnat

Louhi Kuriirin saa käyttöönsä myös olemassa olevalle sähköpostipalvelulle. Toimitamme palvelut 1-3 päivän sisällä tilauksesta. Palvelun toimitus ei aiheuta katkosta sähköpostin toimintaan.

1,65 €/kk / käyttäjä +alv

+ Perusmaksu 14,90 €/kk / domain +alv

Yhteensopivat ratkaisut

Louhi Kuriirin käyttötarkoituksia voi olla esimerkiksi seuraavat:

  • Louhen Webhotelli
  • Microsoft 365

  • Google Workspace

  • Oma sähköpostipalvelin

Koska sähköpostiliikenne kierrätetään erillisen roskapostisuodatuspalvelimen läpi, on Kuriiri liitettävissä käytännössä mihin tahansa sähköpostipalveluun. Viestiliikenteen salaus voidaan kytkeä Office 365 -sähköposteihin.

Louhi Kuriiri tuo kattavaa luottamuksellisuutta sinne, missä sitä kaivataan

Suodata saapuvat ja lähtevät postit, salaa sähköpostiviestisi, estä tietovuodot, pidä viestintäsi yksityisenä ja liiketoimintasi täysin salassa.