Goodi-ratkaisut

Ketterät Goodi™sovellukset & ratkaisut

Kamppaileeko yrityksenne jonkun järjestelmän, prosessin tai pullonkaulan kanssa? Haluatko edullisen, nopean ja 100% teidän firmalle räätälöidyn sovelluksen henkilöstöllenne käyttöön ongelman ratkaisemiseksi? Tätä varten kehitimme Goodin!

Mitä Goodi-ratkaisut ovat?
Goodi-ratkaisu on yrityksen omaan yksilölliseen ongelmaan luotu ratkaisu. Se voi olla melkein mitä vain. Ratkaisut ovat usein liiketoiminnan tukisovelluksia, kuten prosessi- ja raporttityökaluja, mittaristoja, sähköisiä lomakkeita, integraatioita ja automaatioita. Ratkaisumme pohjautuvat Google Cloud -alustan mahdollisuuksiin sekä osaavaan, Googlen palvelut tuntevaan koodari- ja suunnittelijaporukkaan.

Goodi-ratksuissa korostuvat nopeus ja yksilöllisen tarpeen ratkaisu, sekä edullisuus verrattuna perinteiseen ohjelmisto- ja sovelluskehitykseen.

Täsmä™-määrittelypalvelut

Kehitysprojekti suunnitteilla, mutta vasta alkuvaiheessa? Goodin Täsmä-määrittelypalveluilla saat asiantuntijamme käyttöösi prosessi-, järjestelmä- ja sovellusprojektiesi suunnitteluun. Voit hyödyntää palveluita projektisi tiettyihin osiin tai vaihtoehtoisesti voit luovuttaa projektisi meidän käsiimme, aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Erityisesti Täsmä-vaatimusmäärittelypalvelu auttaa yritystä selvittämään, millainen Goodi-ratkaisu on sopiva. Asiantuntijamme kartoittavat tilanteen ja kertovat löytyykö Goodi-kirjastosta sopivaa ratkaisua.

Tuotteet