Markkinoinnin automaation työkalut – Case: SaaShop

Mikä on SaaShop – ohjelmistoja pk-yrityksille?

SaaShop on ohjelmistotuotteiden markkinapaikka. Yhtiön tarjonta kattaa valtaosan kotimaisista SaaS-ohjelmistoista, sekä joukon ulkomaisia ohjelmistoja. Asiakkaina ovat pk-yritykset, jotka haluavat hyödyntää ohjelmistoja liiketoimintansa kehittämisessä. SaaShop hakee jatkuvasti tarjontaan uusia SaaS-ohjelmistoja, Euroopasta, Aasiasta ja Pohjois-amerikasta. Yhtiön sivut löytyvät osoitteesta https://www.saashop.fi

Markkinointiautomaatio edullisesti

SaaShop etsi nopeasti käyttöönotettavaa markkinointityökalua uusille asiakkaille markkinointiin. Louhen ActiveCampaign -työkalu oli hyvin edullinen ja hintaan suhteutettuna erittäin monipuolinen. Parasta oli, että palvelu luvattiin käyttöön saman päivän aikana. Yhtiö oli tutkinut myös Hubspot markkinointiautomaatio-ohjelmistoa, mutta hinta oli n. 100x ActiveCampaign nähden, niin valinta oli aikalailla sillä selvä.

Markkinointia SaaS-yhtiöille.

Avoimena ohjelmistotuotteiden markkinapaikkana SaaShop tekee myyntiä kahteen suuntaan. SaaS-yhtiöille myydään näkyvyyttä portaalista palvelupaketteina (myös ilmainen näkyvyys on mahdollinen) ja PK-yrityksille taas myydään SaaS-yhtiöiden tuotteita.

Käytimme työkalua ensin SaaS-yhtiöille suunnattuun markkinointiin ja muuhun viestintään, ja nyt laajennamme käyttöä myös PK-yritysten suuntaan. Louhelta olemme saaneet hyvää tukea ja apua sekä palvelun käyttöönottoon, että jatkokehitykseen – ja ihan selvällä suomella. Olemme hankkineet Louhelta myös meidän verkkotunnukset (~20kpl) ja WordPress-sovellushotelli on verkkosivujemme alustana. On kätevää kun saa useamman palvelun samasta paikasta, yhdellä laskulla.

Eero Hulkkonen Partner Manager, SaaShop
Laitetaanko teidänkin myynnin ja markkinoinnin automaatiot kerralla kuntoon?

Ota yhteys myyntiimme myynti@louhi.fi

ActiveCampaign

Uutiskirjeiden lähettäminen, myynnin CRM sekä markkinoinnin automaatio kaikki samassa paketissa

Alk. 8,00 €/kk (alv. 0%)

Työpaja

Varmista kattavat lähtökohdat ja tehokas käyttöönotto ActiveCampaign -työpajan avulla

Alk. 1190 € (alv. 0%)