Nexetic Shield

Vaivaton ja luotettava tapa varmistaa työasema

Nexetic Shield -varmistuspalvelulla tallennat tietokoneella olevat tiedostot automaattisesti internetin yli Suomessa sijaitseviin Nexeticin datakeskuksiin. Jos kannettava tai pöytäkone rikkoutuu, häviää tai varastetaan, saat napin painalluksella kaikki sen sisältämät tiedostot palautettua toiseen tietokoneeseen.

Vain 10 €/kk / työasema (alv. 0%)

Osta

Helppokäyttöinen

Shieldin käyttöönotto ei vaadi kuin Nexeticin varmistuspalvelun lataamisen tietokoneelle. Tämän jälkeen ohjelma vastaa automaattisesti kaikesta muusta. Nexetic: Lataa, asenna, unohda ja se on siinä. Niin helppokäyttöinen on Nexeticin varmistuspalvelu! Nexeticin varmistuspalvelun tuetut käyttöjärjestelmät ovat Windows ja Mac.

Älykäs

Kun otat Nexetic Shieldin käyttöön, se lataa ensimmäisellä kerralla kaikki tietokoneesi työtiedostot Nexeticin datakeskuksiin, jotka kaikki sijaitsevat Suomessa. Tämän jälkeen varmistuspalvelu tunnistaa reaaliaikaisesti muuttuneet tiedostot ja varmentaa ne automaattisesti datakeskukseen. Näin uusimmatkin dokumentit ovat aina tallessa ja varmennettu eikä tietokoneesi tai Internet-yhteytesi hidastu, sillä dataa liikkuu vain rajallinen määrä.

Nexetic Shield tarjosi helposti ratkaisun varmuuskopiointitarpeisiini kaikkien tärkeiden tiedostojen erillisenä ulkoisena tallennusasemana.

Nexetic Shieldin ja muiden Louhen kautta käyttämiemme palveluiden toimintavarmuus sekä niihin liittyvä tiedotus ovat erittäin hyvät, ja Louhi tarjoaa aidosti asiantuntevaa ja avuliasta palvelua.

Turvallinen

Nexetic Shield on 100 % suomalainen ratkaisu. Kaikki tiedostot varmennetaan Suomessa ja suomalaisilla palvelimilla. Suojaukset ja tiedostojen salaukset ovat huippuluokkaa. Kukaan muu kuin sinä tai työntekijäsi ei pääse niihin käsiksi.

  • Erittäin turvallinen tiedon salaus (end-to-end AES 256)
  • Salattu tiedonsiirto (TSL)
  • Tallenteiden salaus datakeskuksissa (AES 256)

Edullinen

Nexetic Shieldissä on rajaton tallennustila tietokoneiden työtiedostoille. Maksat vain 10 €/kk (alv. 0%), eikä sinun tarvitse huolehtia varmennetun datan määrästä ja sen kustannuksista.

Varmenna työasemasi Nexetic Shieldillä

Vain 10 €/kk / työasema (alv. 0%)

Osta