Kajahdus on turkulainen mainostoimisto, joka palvelee monipuolisesti yrityksiä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Kajahduksen asiakkaita ovat pk-yritykset, startupit, yhdistykset sekä yksityiset toimijat eri toimialoilta. Kajahduksen kautta saa pienempiä ja suurempia WordPress-sivuja yrityksille ja yksityisille – aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Yhteistyö Louhen ja Kajahduksen kanssa alkoi jo vuonna 2014, jolloin liikkeelle lähdettiin Tukkuhotelli- ja verkkotunnuspalveluilla. Loppukäyttäjien tarpeiden monipuolistuessa ja asiakkaiden määrän kasvaessa siirryttiin 2021 alustan osalta oman palvelimen Louhi Black Series-ratkaisuihin (mm. dedikoitu sovelluspalvelin). 

Tällöin Louhi vastasi usean sadan sivuston siirtoprojektista uudelle alustalle, joten kyseessä oli varsin avaimet käteen -tyyppinen kokonaisuus. Kajahdukselle on aina ollut tärkeää palvelun tekninen laatu, helppous sekä nopea ja osaava tukipalvelu. Palvelukokonaisuutta täydennettiinkin Louhi PRO -palvelusopimuksella, jonka myötä yhteistyö saatiin vietyä seuraavalle tasolle.

”Louhi ja etenkin uusi Louhi PRO -palvelu on auttanut yritystämme ja asiakkaitamme nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti. Vastaavaa palvelua emme ole muualta saaneet.”

  • Roy Gonzalez, Toimitusjohtaja, Kajahdus Oy