Modify Media on osa loimaalaista Modify Group -yritysryhmää. Modify tarjoaa monipuolisia palveluita suunnittelusta ja ideoinnista aina toteutukseen. Palvelut kattavat graafisen suunnittelun, brändin kehittämisen, markkinointikanavien ja verkkoalustojen kehittämisen sekä räätälöidyt ohjelmistohankkeet, joiden avulla yrityksen liiketoiminta saa skaalautuvan mahdollisuuden.

Yhteistyö Louhen ja Modifyn välillä on jatkunut jo kymmenen vuoden ajan. Keskeisenä palvelutuotteena on ollut koko tämän ajan Louhen Tukkuhotelli -ratkaisut, jotka mahdollistavat joustavasti webhotellien provisioinnin sekä jälleenmyynnin loppuasiakkaille.

Asiakas on arvostanut Louhen laadukasta ja nopeaa asiakaspalvelua ja alkuvuodesta 2023 on yhteistyö tältäkin osin viety seuraavalle tasolle Louhi PRO -palvelusopimuksen myötä.

“Olemme tehneet Louhen kanssa teknisten palveluiden osalta yhteistyötä vuosien ajan ja yhteistyö on ollut sujuvaa, joustavaa ja hätätilanteissakin Louhi on auttanut ongelmanratkaisuissa nopeasti ja ammattitaitoisesti”

  • Ville Manner, Toimitusjohtaja, Modify Media Oy