Elokuussa 2020 lisäämme valikoimaamme tehokkaan Duuers-tarjoustyökalun. Duuersin nopeus perustuu valmiisiin elementteihin ja tarjouspohjiin – käyttö ei vaadi teknistä osaamista. 

Säästä aikaa ja paranna tarjousten läpimenoprosenttia Duuers-tarjoustyökalulla, jolla voit:

  1. luoda nopeasti ammattimaisen näköisiä tarjouksia valmiista elementeistä ja tarjouspohjista
  2. lähettää tarjouksia asiakkaille ja keskustella niistä verkossa
  3. seurata tarjouskantaasi ja mitata onnistumista

Duuersin käyttö on helppoa ja tehokasta. Koska tarjoukset muodostuvat yhteisistä elementeistä, voit helpommin huolehtia siitä, että tarjousten tiedot pysyvät ajantasaisina ja oikeina. Jos esimerkiksi palveluehtoihisi tulee muutoksia, syntyvät kaikki uudet tarjoukset oikeilla tiedoilla päivittäessäsi kyseisen tarjouselementin.

Sitouta asiakkaasi tarjousvuoropuhelulla ja nopeudella

Duuersia käyttämällä asiakas vastaanottaa lähettämäsi tarjouksen sähköpostiinsa, josta hän linkin kautta näkee tarjouksesi ja voi kommentoida sitä verkossa. Saat tiedon, kun asiakas on avannut tarjouksen ja kommentoinut sitä. Vuoropuhelu käydään juuri oikeassa paikassa eli tarjouksen ympärillä.

Ohjelma auttaakin sinua saamaan enemmän kauppaa olemalla nopeampi ja tekemällä asioista helpompia sekä asiakkaalle että sinulle. Pystyt lähettämään tarjouksen jo tapaamisen lopussa ja keskustelemaan siitä verkossa. Siten pystyt myös vastaamaan asiakkaan kysymyksiin ja huoliin nopeasti sekä poistamaan kaupanteon esteet.

Vain sitä voi johtaa, mitä voi mitata

Duuersin tarjoustyökalun avulla pystyt seuraamaan, miten tarjouksesi etenevät, ja mitä asiakkaat ovat niistä kommentoineet. 

Palvelun kotisivusi toimii dashboardina, josta saat seuraavat tilastot:

  • Näet helposti hyväksymisprosentin eli sen, mikä osuus kaikista tarjouksista on johtanut kauppaan. Tämä on hyvä mittari, joka kertoo tarjousten ja prospektoinnin tehosta.
  • Avointen tarjousten lukumäärä kertoo, kuinka montaa lähettämistäsi tarjouksista ei ole asiakkaan toimesta hyväksytty tai hylätty.
  • Lähetettyjen tarjousten määrä kertoo lukumäärän lisäksi tarjousten tilan. Sen avulla on hyvä seurata yleistä aktiivisuutta, ja sen lisäksi näet ne avoimet ja erääntyneet tarjoukset, jotka todennäköisesti vaativat huomiotasi kauppojen kotiuttamiseksi.

Voit porautua mittareissa eteenpäin ja tarkastella kyseisiä tarjouksia tarkemmin.

Saatavilla valikoimassamme elokuussa

Teemme kesän ajan töitä, jotta pystymme tuottamaan, tukemaan ja myymään Duuers-palvelua sujuvasti. Duuers.com-nettisivut tulevat päivittymään, ja lisäksi lisäämme Duuersia koskevia tukiartikkeleita tuki.louhi.fi-sivustollemme. 

Tulemme elokuussa tarjoamaan palvelua kaikille asiakkaillemme. 

Jätä sähköpostisi ja kerromme sinulle Duuersin julkaisusta ensimmäisten joukossa!