Louhi julkaisee tänään mainostoimistoille, jälleenmyyjille ja freelancereille tarkoitetun automaattisesti skaalautuvan webhosting-palvelun. Ohessa lehdistötiedotteemme:

Louhi Networks ja Wonsta julkaisevat hosting-palvelun, joka tekee perinteisestä hosting-työstä tarpeetonta

Suomen johtava kotimainen verkkopalveluiden hosting-yhtiö Louhi Networks ja suomalainen startup Wonsta tuovat Suomen markkinoille täysin uudenlaisen skaalautuvan hosting-palvelun, joka on suunnattu erityisesti digi- ja markkinointitoimistoille.

HELSINKI (24.5.2022) – Digi- ja markkinointitoimistot hallinnoivat asiakkailleen jopa satoja verkkosivuja. Hosting-palveluiden järjestäminen lähinnä tukee toimistojen ydintoimintaa, kuten verkkosivujen rakentamista ja kehittämistä. Hallinnointi on usein manuaalista ja samoja rutiineja toistetaan jokaisen sivuston kohdalla, minkä lisäksi on myös yleisiä jokaisen asiakkaan osalta erikseen tehtäviä asiakkuuksien hallintaan ja laskutukseen sisältäviä tehtäviä. Toimistoille tärkeää on myös verkkosivun kapasiteetin joustavuus – kun kävijöitä on enemmän, kapasiteettia on enemmän ja päinvastoin. Aiemmin skaalautuvuuden puute näkyy kahdella tavalla: sivusto hidastuu ja lakkaa lopulta toimimasta kävijämäärän kasvaessa tai kapasiteetti on alunperin ylimitoitettu, jolloin maksetaan turhasta.

Nyt Louhi Networks ja Wonsta julkaisevat Suomen markkinoilta täysin puuttuneen digi- ja markkinointitoimistojen erityistarpeisiin tehdyn Louhi Pro hosting-palvelun. Louhi Networks on Suomen johtava hosting-yhtiö. Wonsta puolestaan on suomalainen startup, joka tarjoaa kansainvälisesti samannimistä digitaalista palvelua WordPress-lähtöisen liiketoiminnan pyörittämiseen ja verkkosivujen hallintaan.

Hosting-palvelu mahdollisimman vähällä hosting-työllä

Louhi Pro tarjoaa toimistoille skaalautuvuutta kolmella tasolla. Louhi Pron avulla sivustojen hallinta hoidetaan keskitetysti ja mahdollisimman automatisoidusti sivustokohtaisen ylläpitämisen sijasta. Tämän johdosta digi- ja markkinointitoimistot voivat paremmin keskittyä ydinliiketoimintaansa, kuten sivustojen suunnitteluun, tuotantoon ja kehittämiseen. Toiseksi palvelu sisältää työkalut myös asiakkuuksien hallintaan ja laskutukseen, mikä vähentää hallinnollisen työn määrää, tehostaa laskutusta sekä luo pohjaa kannattavuuden ja uusien palvelujen kehittämiseen. Kolmanneksi kapasiteetiltaan skaalautuva hosting-alusta kestää suuremmatkin ja yllättävät kävijäpiikit sekä kustannukset tulevat osuvammin käytön mukaan.

“Aiemmin hosting-palveluissa ei ole otettu huomioon digi- ja markkinointitoimistojen erityistarpeita. Louhi Pro:ssa tarpeisiin halutaan vastata liiketoiminnan kehittämiseen, asiakashallintaan ja verkkosivujen hallinnan kannalta. Kumppanina Wonsta mahdollistaa näiden lisäksi sekunneissa tapahtuvan palvelinkapasiteetin ylös- sekä alasskaalauksen hyödyntämällä Googlen pilvipalveluita sekä automatisoi laskutuksen. Tämä uudistaa samalla koko alan tarjontaa”, kertoo Louhi Networksiin toimitusjohtaja Mika Paavola.

“Louhen vankka asema hosting-palveluissa tarjoaa meille aloittavana yrityksenä täydellisen lähtökohdan yhteistyöhön. Me Wonstalle haluamme poistaa WordPress-palveluihin liiketoimintaansa nojautuvien toimistojen ja freelancereiden työn aikaa ja hermoja vievät huonot puolet. Tämä tekee WordPress-sivujen tarjoamisesta, hallinnasta ja kehittämisestä helpompaa sekä sujuvoittaa niiden ympärillä pyörivää liiketoimintaa. Uskomme, että tämä näkyy käyttäjille parempina verkkopalveluina. Yhteistyössä hienoa on myös se, että pääsimme rakentamaan yhdessä sellaista, mitä markkinoilla ei aiemmin ole ollut”, kertoo Wonstan toimitusjohtaja ja perustaja Julius Aho.

Palvelu nuuskii uusia projekteja ja yhdistää tarpeen ja tekijät

Ainoana hosting-palveluna Louhi Pro myös etsii ja tarjoaa uusia asiakasprojektimahdollisuuksia parhaiten niihin soveltuville mainostoimistoille. Suositukset perustuvat toimiston palvelussa hallinnoitaviin sivustoihin, minkä avulla Louhi Pro pisteyttää ja tunnistaa parhaiten asiakasprojektiin soveltuvan kehittäjän. Vastaavaa ominaisuutta ei muista hosting-palveluista löydä.

Louhi Prohon voi liittää ilmaiseksi olemassa olevia sivuja helposti, ilman että kaikkia sivuja siirtää heti hosting-palvelun piiriin. Näin uutta palvelua voi kokeilla aluksi vaikka muutamalla verkkosivustolla. Palvelinkapasiteettina käytetään Google Cloud Platformin infrastruktuuria Haminan konesalista. Wonsta ja Louhi kehittivät ratkaisun yhdessä, jota Louhi tarjoaa asiakkailleen.

Lisätietoja medialle:

Mika Paavola
Toimitusjohtaja, Louhi Networks
+358 40 833 4532
mika.paavola@louhi.fi

Julius Aho
Toimitusjohtaja ja perustaja
+358 45 153 9242
julius@wonsta.io

Louhi Networks

Louhi Networks on Suomen johtava hosting-yhtiö. Louhella on yli 30 000 asiakasta ja yhtiön palveluihin kuuluu muun muassa verkkotunnukset, webhotellit ja digitaalisen työn ratkaisu. Yhtiön liikevaihto oli noin 2,6 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Wonsta

2021 perustettu Wonsta tarjoaa samannimistä digitaalista palvelua WordPress-lähtöisen liiketoiminnan pyörittämiseen ja verkkosivujen hallintaan freelancer-toimijoille sekä digi- ja markkinointitoimistoille. Yhtiö haluaa poistaa WordPress-palveluihin liiketoimintaansa nojautuvien toimistojen ja freelancereiden työstä aikaa ja hermoja vievät huonot puolet – ja näin tehdä WordPress-sivujen tarjoamisesta, hallinnasta ja kehittämisestä helpompaa sekä sujuvoittaa niiden ympärillä pyörivää liiketoimintaa.

Kiinnostuitko?

Osta suoraan verkkokaupasta tai ole yhteydessä myyntiimme!

 myynti@louhi.fi        010 841 5654