Modify Media Oy tarjoaa yrityksille laajalla skaalalla markkinointi- ja mediapalveluita, liikkuvan kuvan, kuten video- ja 3D tuotantoja, ohjelmistojen ja sovellusten kehittämistä, sekä verkkosivuja. Yhteistyö Louhen kanssa on saanut alkunsa palvelintiloihin liittyvästä tarpeesta, mutta kehittynyt ajan myötä Louhi PRO -kumppanuudeksi. 

Tarve palveluille on matkan varrella jalostunut yrityksen toiminnan painopisteiden muuttuessa. Minkälaisia ratkaisuja Louhella on pystytty tarjoamaan muutosten tuulien äärellä ja miten joustavuus toimii tilanteissa, kun kumppanin tarve palveluille vähenee merkittävästi? Tutustu yhteistyöhön tässä kirjoituksessa.  

Asiantunteva hosting-kumppani säästää turhilta yhteydenotoilta

Modifyn perustaja Ville Manner kertoo Modifyn toiminnan painottuvan tänä päivänä yhä enemmän mediatuotantoihin, mutta verkkosivujen kehityksissä luonnollisesti asiantunteva hosting-kumppani on yritykselle tärkeässä roolissa.

“Asiakkaat haluavat varmistua siitä, että heidän kotisivut ovat varmasti suojattuja ja tähän tarpeeseen Louhi on pystynyt vastaamaan. Tämän lisäksi Louhelta saa nopeasti apua jos eteen tulee toimivuusongelma tai mikä tahansa heidän järjestelmiin liittyvä pulma”, Ville kertoo kumppanuudesta ja jatkaa: 

“Meidän alalla hiljaisuus on yleensä hyvä merkki. Jos asiakas on yhteydessä se usein tarkoittaa sitä, että jokin asia on huonosti ja esimerkiksi sivuston toiminnassa on ongelmia. Yhteistyö Louhen kanssa on sujunut, eikä asiakkaiden suunnalta ole vastaavia reklamaatioita tullut.”

Muutoksiin mukautumista ja aukioloajoissa joustamista

Ville arvostaa sitä, että Louhella toimitaan samoilla lainalaisuuksilla mitä myös Modify noudattaa: jos asiakkaalla on hätä, niin silloin autetaan – tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella.  

“Parhaimmassa tapauksessa viikonloppunakin on voinut soittaa, jos esimerkiksi sivustoillamme jokin toiminto on lakannut toimimasta ja vika on ollut palvelimissa. Tämä on todella tärkeä tekijä, sillä näin saadaan hommat mahdollisimman nopeasti pelittämään ja asiat jatkumaan. Louhen palvelutuki on ollut sellainen, että vastaukset ja tarvittavat tiedot saa tehokkaasti ja toiminnassa on mukana tietynlainen joustavuus. Nämä ovat yhteistyön parhaita puolia.”

Ajan myötä ja Modifyn oman toiminnan kehityksen mukana tarve Louhen palveluille on muuttanut muotoaan. Palveluita on kohdistettu vastaamaan paremmin nykyistä tarvetta ja Ville kiitteleekin Louhen skaalautuvaa toimintamallia:

“Louhi on ollut todella joustava ja ymmärtäväinen sen suhteen, ettei meillä ole ollut enää tarvetta niin massiivisille ratkaisuille johtuen yrityksessä tapahtuneista isoista muutoksista. Modify on kasvanut aavistuksen eri suuntaan verrattuna toimintaan, jota on ensimmäiset 20 vuottamme tehty. Tästä syystä toisenlaiset ratkaisut ovat tulleet ajankohtaiseksi ja Louhi on näissä tullut hyvin vastaan. Yhteistyö on mukautunut joustavasti meidän toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Louhi PRO -kumppaniksi voi hyvin ryhtyä mikä tahansa yritys riippumatta siitä onko toimija pieni tai iso, sillä Louhi kykenee toimimaan ja skaalautumaan ketterästi yrityksen omaan tilanteeseen.”

Louhi PRO -palvelukonseptin ideana on tarjota asiakasyrityksen liiketoimintaan ja tilanteeseen sopivia ratkaisuja myös silloin, kun yritys kehittyy ja muuttaa toimintamalliaan. Yhdelläkään kumppanilla ei ole täysin samanlaista muottia tai palvelupakettia, vaan jokainen yhteistyö räätälöidään palvelemaan niin yritystä kuin sen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Ryhdy Louhi PRO -kumppaniksi!